- Cover All Mix

Yääääy, idag blev jag med Cover All Mix från Make up Store! Snacka om lycklig, det är ungefär den bästa concealern som finns. Ska inviga den idag, wiho!

- my day

Har hittat en ny låt, som jag älskar. Den är så bra. Och en till låt, som också är bra. Sen har jag hittat tillbaka till Shinedown. Älskade Shinedown. Att musik kan göra så mycket.

Har tvättat kläder idag. Det är ungefär allt jag gjort. Eller ja, mellan varven har jag väl suttit vid datan. Som vaaaanligt.

Imorgon då? Jaa, imorgon drar jag väl till en kompis och blir fotad. Spännande, jag är väl inte den mest självsäkra personen man kan ställa framför en kamera. Så det ska bli intressant att se hur det går haha ^^ Nämen, det blir nog bra :) Ska till stan en snabbis också, det får jag inte glömma..

Nu, nu ska jag försöka ta mig till coop. bye.


 

I'm a little dysfunctional, don't you know..

 

We're smiling but we're close to tears, even after all these years..

 

 


Snygg frilla, hehe ;););)


- Tvättstugan

Ska tvätta kläder hela dagen. Kul.

- ♥

Ibland är min fina kille lite extra fin. Som den här gången när han hade städat hela lägenheten och lagat mat och fixat det mysigt i hela lägenheten. Kääärlek.

1. Maten står på bordet när jag kommer hem. Darl är en jävel på att laga mat.
2. Min favvosaft, hehe ;)
3. Ser ut som att ljuslyktan är i glaset. (En kul detalj höhö)
4. Min älskade Wildfire. Som är med mig överallt. Om Gurra är min första kärlek så är den min andra ♥


- BOOOM

Öööh, hade tänkt göra ett inlägg med flera bilder (Bildbomb?) men att lägga in dessa tre har tagit mig ungefär en och en halv timme (kanske för jag fixade ny profilbild till facebook?!?!?!) så nu ger jag upp.
Här får ni tre bilder på min katt.
Dom är oredigerade.
Hejdå.










- ...

Får bli ett till "dagboks-inlägg", för jag har inget bättre att skriva haha! Hatar själv att läsa om någons dag, om det är en helt okänd människa.

Har ivarjefall klivit upp kl 05.00 enbart för att göra frukost åt mannen, som börjar jobba kl 06.00. Kunde såklart inte somna om så jag vet inte vad jag ska hitta på nu alltså.. Borde diska och städa i sovrummet men det ids jag inte göra nu! Får bli senare idag..


Ps, jag överlevde hos tandläkaren.

- TANDLÄKAREEEEEN

I'm totally going to die. Hatar att sitta i den där jävla stolen med öppet gap och någon som är där och pillar i mina tänder. Har ALLTID hatat tandläkare och kommer fan alltid att göra det också. Att gå dit måste nästan vara det värsta jag vet.

Ajja, om jag aldrig mer uppdaterar min blogg så vet ni varför. I totally died. (Av skräck alltså. Om tandläkaren råkar mörda mig så jävlar!!!)

- Like I'm the only one that knows your heart.


Rihanna - Only girl (in the world)


- Det är för kallt ute..

Vad är det som händer?!?! Loggade in idag och så har jag fått typ 12 kommentarer (brukar ha max en varannan vecka lol) och så såg jag en himla uppåtkurva i statistiken. Fattar nada men det har hänt en gång tidigare också haha..

Idag har jag iaf gjort lite vettiga saker än att bara sitta hemma! Elin kom hit och hälsade på (trevligttrevligt!) och sen har jag varit på storheden och handlat. Efter det for jag till stan och träffade syrran på någon s.k rekryteringsmässa i pontushallen men den sög.. Vi tog en fika där och sen fick jag skjuts hem av Daniel. Eller ja, vi for förbi storheden på vägen hem för han köpte nåt på biltema, men sen skjutsade han hem mig :) Hade fan dött annars, det är ju ÄCKELKALLT ute!

Nu hade jag tänkt laga middag för jag är KUNG på laga mat, hehe..

Lagomt intressant "dagboks-inlägg" men bättre än inget! Har tyvärr ingen intressant bild att lägga upp heller, men kan fota middagen sen? Någon som vill se? Eller?

- I just love it

Hehe jo, det är härligt att komma hem till en ren och fin lägenhet efter man varit ute och flummat runt på stan osv hela dagen. Idag har varit en bra dag, och jag tackar er alla som gjorde den så bra :)
Orkar inte summera allt, men jag träffade två polare och sprang på stan med syster. Köpte bara två trosor. Ok?

Ren hall

 

Dagens inköp. Världens sötaste rosett.

 

Min jävla katt som aldrig kan sitta still!!!

 

Ps, min samhall-Malin är fin ♥


- Knasig dygnsrytm..

Inte uppdaterat på ett tag. Baaaad girl, hehe ;)

Har inte gjort annat än att vända helt fel på dygnet. Eftersom min sambo jobbat natt så har jag tydligen också skaffat samma dygnsrytm. Och nu när jag äntligen lyckats vända tillbaka den någorlunda (lägger mig mellan 23-02) så har jag vaknat FÖRE 06.00 två dagar i rad nu.. Jävla irriterande fan.

Som nu. Gick då och la mig mellan 02.30 och 03.00 igårkväll och 05.35 imorse slog jag upp ögonen... Kunde inte heller somna om, VADFASEN liksom?!

Aja, idag ska jag typ träffa min gode vän Leo, som jag inte träffat på hundra år. Checka in hans nya lya ungefär, och sen ska jag flumma runt på stan med min fina storasyster :)


Hade kunnat ta en bild och lägga upp och så men jag ids fan inte... haha ^^

- Hahahahahha...


- Hej jag är sötast i världen.


Filmat med Wildfire, lite suddig heheeee...
Igga min fula röst x)


Ps, detta är mitt absolut första tidsinställda inlägg, COOOLT!
Egentligen skrev jag detta samtidigt som det förra inlägget, men jag ville testa nya funktionen ;)
(Klockan är 18.46 HÄHÄ)

- Chillar med mina små ♥

(Bild från Wildfire, därav kvalitén.

Det är saft i flaskan.

Utan socker i.)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu