RÖSTA PÅ MIN VÄSKA

Aldrig nånsin brukar jag be om att folk ska rösta på mig men nu fasiken ska jag göra det. Nelly.com har en tävling där man kan designa sin egen väska och så kan man vinna en massa fina priser! Det vore jättesnällt om ni kunde rösta på min! :)

 

Klicka HÄR eller på bilden så kommer ni till röstningen! :)


Are we born to be broken?

Åh vad allt känns jobbigt just nu, jag vet inte alls vad jag ska göra. Jag slits åt två håll och det känns som att jag går sönder snart. Vem ska göra mig hel då? Åååh, orkar inte. Jag stänger av nu.


you110612

Lilla pirrepan, tycker så synd om dig! Helt sjuk och förstörd och måste köra runt typ en miljon paket. Vi får se dom andra två filmerna och då ska jag ta hand om dig! :D

Lördag: Jobbade från 10 till ungefär halv sju, finaste Kerstin lät mig sluta tidigare så jag skulle hinna med den bussen som alla andra från jobbet tog. Sminkade mig och fixade håret hos Clara, som för övrigt har världens finaste lägenhet! Grymt fin, och speglar överallt. Det gillar vi. Farmen var rätt ovärd, minns typ ingenting från kvällen alls och det känns ju inte så kul. Lovar att jag gjorde bort mig en miljon gånger, tack Hanna iaf för att du fixade hem mig från boden! Mötte upp Pirre, Adam och Anders i stan, följde med dom till Tasty när dom skulle äta... :pGänget från Friends :DSöndag: Bakishäng hos Pirres brorsa i Jämtön. Vi for dit och chillade ett tag, och fiskade. Fast jag stod bara och kollade på, väääldigt givande.. Det regnade och var blött och kallt, kunde inte ens fota :( Haha! Och sen hade dom 3 kattungar som var typ de gulligaste små varelserna jag sett! Två av dom ska jag och frun få ta, det är ett som är säkert! Sen på vägen hem bestämde vi att vi skulle flotta som fan hemma hos Pirre så vi köpte chips, dipp, glass, dricka och varsin pizza, och hyrde 3 filmer. Slutade med att vi somnade i soffan och allt var typ orört, förutom pizzorna :p


Lovar att det var här du blev sjuk, hähä ;D

 


Min bäbis! :D


So blow those words out the back of your head

So fucking
Blow those words out the back of your head
I've heard it all and I'm done with that shit
You tell me lies and
You give what you get

So blow those fucking words out the back of your head

Oh my god
Did you just hear
Lies are coming back in style
Oh my god
They seem so real that they bind you
And confine you
So shut your mouth we've heard it all
Hypocrites and critics all
Can fuck off we do this for our souls oh our souls

What they say won't make us go away

So fucking
Blow those words out the back of your head
I've heard it all and I'm done with that shit
You tell me lies and
You give what you get
So blow those words out the back of your head

We're not sorry and we won't conform
It's not a choice but something inborn
If we fail following our hearts can you blame us. no no no

A square peg in a black hole
We don't fit in, that's the way it goes
You shouldn't act like you're better than us cause you're not no you're not
No no no

What they say won't make us go away

So fucking
Blow those words out the back of your head
I've heard it all and I'm done with that shit
You tell me lies and
You give what you get
So blow those words out the back of your head

Tell yourself your not alone at all
(Looking out your window. Know you're all alone)


was this over before it ever began

Känner mig rätt så klyven när det gäller det där, men jag får klura vidare på den saken. Vara lite självisk för en gångs skull, man ska inte alltid göra allt för alla andra. Man måste tänka på sitt eget bästa ibland!

Idag har jag jobbat från 11-19.30. Fick ta en rast vid tolv för att kika på när min lillebror tog studenten idag. Vad härligt, välkommen in till vuxenlivet Linus ;)

Efter jobbet drog jag hem direkt, käkade go-middag och sen har jag bara degat i sängen med datan i knät. Ska hoppa in i duschen strax och sen platta håret ordentligt så det är bra till imorrn. Måste packa väskan med massa skit också, ska till Boden direkt efter jobbet för det är fest hos Clara med de flesta från jobbet. Sen blir det Western Farm för hela (skatte)slanten! Kommer bli kuuuul ;D Men kan ändå inte dricka så jäääkla mycket då jag ska köra på söndag.. :p


hello world

Haha jo jävlar, helt otroligt att folk fortfarande klickar sig in på min väldigt aktiva blogg.. Min kära lillasyster ville att jag skulle blogga så då får jag väl göra det, vad gör man inte för sina småsyskon liksom ;)

Jag gör fortfarande inte så mycket annat än jobba, sova, äta. Och förutom det så hänger jag mest med frugan min eller dom där söta sakerna, i väntan på att lägenheten ska bli vår. Läängtarrr så jävla mycket, kommer bli awesome!

Idag har jag varit ledig, är fan ledig 4 dagar den här veckan. Tisdag, onsdag, torsdag och söndag :D
I tisdags gjorde jag inte så mycket, käkade med Pirre på max på hans långa rast, sen följde jag med honom när han jobbade lite :D Efter det hängde jag med el rousso ett tag och på kvällen blev det skräckfilm och öl hos pirrepan. Kring 2 på natten blev vi rätt så hungriga så vi gick (!!!) från honom till starre och köpte varsin calzone, det var så sjukt goootttt.
På onsdagen gjorde jag inte så värst mycket, var mest hemma hela dagen och käka kinamat till middag. Sen hämtade jag frugan från jobbet på kvällen, vi drog förbi kvantum och köpte massa frukt och ansiktsmasker, fast vi somnade direkt efter vi ätit upp all frukt :pOch idag har jag bara legat i sängen, vilket jag fortfarande gör. Men känner att det börjar bli dags att hoppa in i duschen och göra sig någolunda mänsklig. Vad jag ska hitta på för äventyr idag får vi väl se, men om ni har tur så kanske jag tom gör ett inlägg ikväll ;D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu