Thought you were the one but I see you get around

Som jag trodde, det gick asbra idag! Eller jag tyckte då det, vi får hoppas att dom där borta tycker likadant..

Jag kom iaf hem för typ en halvtimme sen, har duschat och bytt om för nu blir det vända nummer två in till stan. Det är dags för kaffemys med Jesper och Marcus nämligen! Kaffemys, fan vad fult ord hahaha.. Ska bara äta före, fast jag är så sjukt trött!! Har stått upp konstant i 9 timmar och dom som känner mig vet att jag har problem med ryggen. Den håller på att döda mig, hähä ;) Kommer somna som ett barn ikväll, det är iallafall ett som är säkert!!!! :D


Upp med tuppen..

Klockan 5 ringde klockan och då slog jag upp mina stora bruna ögon. Jag är inte trött för fem öre och det känns hur underbart som helst. Idag ska jag nämligen provjobba! Är lite smånervös men jag tror att det kommer gå superbra!
När jag kommer hem ska jag skriva lite om mina nyårslöften, läste om det i kissies blogg och jag ska tamefan härmas ;)

Nu måste jag börja gå till bussen, vi hörs sen!

Arbetsintervju och glada grabbar :)

Nu ska ni minsann få höra, jag var på arbetsintervju idag! Det gick hyfsat bra, och jag tror det fan kommer gå skitbra med detta. Tänker dock inte skriva något om saken förän jag vet mer, då man inte ska ropa hej för tidigt :)

Dagen har tillbringats på stan. Jag och Linn åkte in tillsammans med bussen och mötte upp Annika. Sen gick vi runt och kollade läget bara tills Jesper och hans två vänner hörde av sig. Då dissade jag småtjejorna och hängde med grabbarna istället. Vi drack kaffe (eller ja, inte jag) och gick mest bara runt och fulade oss, stört roliga killar! Jesper stod och tryckte sig mot ett hörn där ett tag, dunno why.. (a) Han är som lite småsöt den där filuren!
Sen kl 16 hade jag den där intervjun som sagt, så då drog dom till Storheden och lämnade mig. Forever alone.. haha!

Nu ska jag bara ta det lugnt för det blir en tidig kväll för mig. Ska upp 05.30 imorgon, fyfan vad naiz! Jesper kanske skulle kika förbi när hockeyn slutar, men vi får väl se hur det blir med den saken :)

Militär-tröjan ♥

Och jag ser dryg ut som vanligt.. Kan verkligen inte fota mig själv. Antingen så ser jag dryg ut eller så skelar jag typ.. haha!

Har finfina påsar under ögonen också då jag knappt kunde sova något förra natten pga mina revben. Drog ju en rejäl vurpa i måndags kl 2 på natten ungefär. Jag flög som en vante och mobilen for åt nåt annat håll långt åt helvete, höll knappt på hitta igen den.. Det roligaste var ju ändå att jag stod typ HELT STILLA när jag halkade och att jag typ slängde iväg mobilen? Och istället för att panikleta den i mörkret så ligger jag kvar och asgarvar åt hur jävla ont det gjorde.. Skadeglädje när den är som bäst!


-

Gävleresan blev visst lite uppskjuten för min del, men det är sånt som händer! Huvudsaken är väl att man tar sig dit överhuvudtaget, hähää ;) Istället ska jag tillbringa dagen med några söta människor och vad vi hittar på det vettefaan.. Vet bara att jag MÅSTE fixa mina naglar idag iaf. Har inte gjort det än, och dom ser verkligen förjävliga ut. Korta och fula :D


Ett jävla oväder

Nästa gång jag får för mig att GÅ till storheden när det är glashalt överallt och stormar så kan väl nån slå mig i huvudet och låsa fast mig..

Packat och klart!

Sitter på mitt rum och lyssnar på musik, och väntar på att håret ska torka.. Sen ska Linn fixa mina naglar, dom ser förjäävliga ut just nu! Jag har packat klart allting också, fasiken så skönt. Hoppas att jag inte glömt något bara, för då blir jag fan arg haha! Drar ju till Gävle imorgon tidigt som fan också tydligen, 8.00 åker vi. Gud så jobbigt.. Blir en tidig kväll för mig då med andra ord :D

Helgen har väl varit helt okej, lördag var ju julafton så då var jag hemma såklart.
Söndagen festade jag med Matte, Fredrik och Håkan på lerbäcken, men det hände lite tråkiga saker där så då for jag in till stan istället och hängde med Emelie :) Vi festade på tills klockan var typ 3, sen gick vi till Tasty och trängdes där med alla fyllon. Det var fullsmockat med folk, helt stört. Träffade på min kusin där inne också, som man inte sett på flera år. Trevligt trevligt.. Efter att vi varit på Tasty i typ en timme så gick vi till Emelies polare i stan och sov där.

Måndagen tillbringade jag till största delen på Emelies polares soffa, sen gick vi till Lelle och kikade på hockeyn :) Och sen fick vi skjuts hem av Jesper, tacktack för det!

Idag vaknade jag sent, som vanligt. Fast jag drog in till stan typ direkt, och gick omkring där med Linn och Annika. Fyndade riktigt sköna strumpor (vem fan köper strumpor?!) på Cubus, tror fan aldrig att jag har köpt strumpor förut.. Och ett snyggt linne på Gina tricot som kostade typ 60 spänn :)

 

Jag är förjävla duktig på det här med att skriva en fet wall of text..


Gårdagens film(er)



Hyfsat bra film faktist, inte avancerad för fem öre pch det är väl bra antar jag. Murphy Bivens (Tyler Hilton) är grymt snygg!

 

Abduction somnade jag till, så har inte sett klart slutet men det lilla jag såg var inte sådär jättebra.. Ska se klart slutet ikväll :)


Skönt som fan! Är så jääääävla nöjd, haha..

Gud så skönt det är att sova ut och vakna av sig själv klockan åtta på morgonen. Igår tog jag ett beslut och jag är så jäkla nöjd över det. Behöver verkligen inte ha kontakt med en människa som förändrat sig så pass mycket till det sämre, tror inte jag är ensam om den saken heller.

Igår somnade jag kring 23, och det var naaaaaaiz. Före det så for jag och syrran till Willys, kände mig extra snäll så jag bjussade på godis och cola. Fast vi fick kämpa i en halvtimme med bilfanskapet för låsen i dörrarna hade fryst så dörrarna gick inte att stänga. Tur att jag är teknisk som fasen och jävla bäst på allt! Sen efter allt kämpande med bilen och besöket på willys så slog jag på Grimm och somnade till det. Ifall någon ville veta alltså, hähää..

Nåja, som sagt. Jag vaknade av mig själv för drygt två timmar sen. Ska duscha och sminka mig innan jag drar till stan för att köpa lite julklappar. Det lär ju dock vara kaaaoozz på stan, fan vad jobbigt! Tror jag ska försöka få med mig syrran och Annika, om dom vill kliva upp dvs. Nu ringde David, så jag tappade tråden mitt i allt men men, det är sånt som händer :D

Sorry for party rocking

Skön dag, har inte gjort så mycket egentligen haha! Eller ja, inte så mycket mer än det som står i inlägget under. Pratat i telefon med L alldeles för länge om absolut ingenting, vi är såååå kärleksfulla mot varandra! Eller huuur? ;) Även snackat med smelly också, hon är fan den bästa medicinen mot allt :) ♥

Blev ju lite tråkigheter för några timmar sen, men jag pratade med J i telefon och då löste sig allt. Bra att man står på samma blad iaf. Så tråkigt när det ska bli missförstånd bara för att vissa personer är lite knasiga :) Även löst en del grejer med M också, mitt hjärta känns så mycket lättare! Så nu kan jag festa imorgon med J utan att bli helt sne och galen på allt och alla, haha :D Har iofs inte fått snefylla en endaste gång sen jag blev singel, helt otroligt. Trodde inte det gick att vara full och slippa bråka samtidigt, men det går visst bara man umgås med rätt personer :D

Och nuuu, ja vad ska jag göra nu? Linn och Annika ville åka och köpa godis så det blir nog till att göra det, om jag känner mig snäll dvs ;)

Äckelsnö och militärkläder

Haha ok, jag vet att bloggen ser helt cp-failad ut men det får fan vara för jag ORKAR INTE bry mig om det just nu. Blev iaf ännu en sömnlös natt för lilla Lisa. Förstår inte varför jag inte kan sova, måste lösa det problemet asap, annars blir det inte kul!

Vad har jag gjort inatt då när jag inte sovit? Jo, jag har gjort en massa saker.. Kollat alla avsnitt som kommit ut hittils av Grimm (förövrigt bra serie!), bäddat min säng, packat allt som jag ska ha med till Gävle, dansat runt på mitt rum, städat mitt rum, fotat utomhus, sorterat tvätt, lyssnat på musik osv osv osv.. Nu ska jag göra mig extremt jävla snygg och fixa håret och sånt där kul, för idag ska jag umgås med folk och leva livet och må bra. Känner mig ovanligt positiv idag, men det är bara skönt. Omväxling förnöjer säger dom ju ;)

Äckelsnö </3


Skönaste tröjan som finns alltså. Den är ful som stryk, men ändå så underbar ♥

Håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar.

Är så stört jävla less på alla falska människor där ute. Och folk man trodde var ens vänner, men när det kommer till kritan så går man fetbort. Att ni snackar skit bevisar ju bara att ni inte har något bättre för er än att snacka om mig, jag känner mig hedrad sötnosar ;) Jag kanske inte är världens bästa människa, men jag förtjänar verkligen inte det här. Jag är ärlig och rak, varför inte vara samma?
Är så jäkla glad att ni visat vart ni står, jag behöver inte slösa min energi på er mer. Visst, jag kanske blir jävligt ensam men det är sååå mycket bättre än att slösa min energi på små råttor som inte är värd det.


Gör om bloggen!

Därför kommer det se helt cp ut i några dagar/veckor/månader/år eftersom jag aldrig kan avsluta något jag börjat.. haha :D

Och jag har ingen aning varför kategorierna osv hamnade längst ner. Tog bara ett färdigt tema från blogg.se? Knaas..

Piercad, sömnlös chey och snöskottning.

Kanske dags att uppdatera lite, det har ju faktist hänt saker i mitt liv! Inget sådär jätteintressant dock, men det finns alltid någon som är lite extra nyfiken och vill veta ;)

I fredags var jag ut. Kvällen började hos Josef, där jag bara var i någon timme men det var trevligt ändå. Jag, han och Alex spelade xbox typ och drack öl. Sen drog jag till stan och mötte upp Leo och vi promenerade hem till Sami där det var förfest, bara massa boys men man ska väl inte klaga ;) Sen blev det Allstar, och jag hade jävla roligt för en gångs skull. Full och glad, som det ska vara! Träffade massa trevligt folk också :)
Kom inte hem förän kring 5-6 på morgonen, men inte fick jag sova nå mycket för det. Klockan två blev jag brutalt väckt av brorsan och sen kunde jag inte somna om. Men vi degade mest hela dagen ändå.

Igår kollade jag bara på en massa serier hela dagen, sen mot kvällen drog jag till Hazze och fick mig en piercing i läppen. Det är grymt svullet nu, typ tredubbla tjockleken på läppen haha! Vi såg en film också, reservoir dogs (?) tror jag den hette.. Sen hade hade jag svårt att somna, som vanligt. Så jag har inte sovit något alls utan jag har städat mitt rum, tränat lite, lyssnat på musik osv. Kände mig lite extra snäll så jag gjorde frulle åt brorsan och sen har jag även skottat snö (!!!!!!!!!!!!!) för första gången på en sisådär 4-5 år. Resten av familjen kommer ju hem imorgon, tror inte plastfarsan klagar på att det är skottat heller ;)

Bjuder på två fula bilder, för vem vill läsa a big fat wall of text och sen inte bli belönad med mitt vackra nylle?!

Gillar att jag har alldeles för mörka läppar, och inte ens borstat håret..


Gävle here I come!

Wiie, blir mest troligt partyparty i Gävle till nyår för min del om allt går som jag vill! Men man ska ju aldrig säga hej för tidigt.. OM det nu blir av så blir det roligaste nyårsaftonen på flera år, det kan jag lugnt säga. Senaste två åren har jag varit fast i en by långt åt helvete med folk jag inte riktigt kommit överens med, och det är inte riktigt min grej om man säger så.. Känns mycket bättre att fira det med min andre hälft ♥ haha :)



hela världen vet att hans sista chans är bränd

Kunde tamefan inte somna alls inatt även fast jag tjurade som satan och vägrade gå upp. Men tillslut gick det inte längre och jag gav upp. Istället för att få en massa skönhetssömn så har jag städat mitt rum, sorterat nå köksprylar som exet ska få, målat läpparna alldeles för mörka och just nu lyssnar jag på musik. Musik är fan det bästa som finns. Funderar på att ta en promenad till storheden lite senare för motion är fan bra det med! :)

Ps, här får ni några halvtaskiga bilder på mitt "nya" hår. Jag är fortfarande väldigt nöjd ;)



(Vettefan vad som hände där till vänster haha! Ser ljusbrunt ut ju -.-')


Gillar mitt självfall, på webcambilderna har jag inte ens borstat håret :D

hahahaha xD


Humor once again ♥

 


oviktigtjävlainläggsåenrubrikBEHÖVSINTE

Fick en jättefin "julklapp" idag, lite tidigt men vem fan bryr sig. Jag blev glad iaf! Den kommer minsann användas flitigt! Hahaha...
Förresten, har jag sagt att jag är sjukt nöjd över mitt hår? Kan typ inte sluta tänka på hur jävla snygg jag är haha :D Tänker aldrig mer färga det ljusare!

Gooooooooooodmorgon gott folk!

Är jäkla stolt att jag INTE sovit bort hela dagen idag, vaknade fan kvart över 10. Väldigt duktigt med tanke på att jag somnade typ 06:15 imorse så.. Nu hade jag faktiskt tänkt ta mig en promenad i det fina vädret (-4 minusgrader tyyyp) och sen typ göra ingenting. Är så jävla sliten hahaha :D !

Jag och Martha på mustaschfesten för någon vecka sen.


äntligenhemma

Fyfan, nu är jag riktigt snygg i håret. Just kommit hem från Malin och company, Malin och Alex gjorde pepparkakor medans Paula fixade med mitt hår. Nu ska jag se film och käka lussebullar och dricka julmust.

Makeover

Hellyes, idag ska jag minsann få mig en liten mini-makeover! Finaste Paula ska färga och klippa mitt hår, vilket BEHÖVS kan jag säga. Har en finfin utväxt som heter duga och topparna är inte allt för snygga dom heller. Så det blir nog naiz ska ni se. Blir en mörkare färg den här gången, ungefär som min naturliga hårfärg. Har haft massa ljusa, blaskiga äckliga färger allt för länge nu, saknar mitt mörka, långa hår! :)

Före-bild på mitt hår! Det är typ liiite ljusare, men ni fattar. Kul cencurering va? Ville se ut som en badass rånare :D:D:D


omfg that's so funny




Ett nattinlägg

Är det inte underbart när man kommer hem från kvällens och nattens festande, OCH ÄR NYKTER! Alltså, att man varit aspackad men sedan nyktrat till. Åh, så härligt det är. Ta på sig mjukisbrallor och en alldeles för stor tshirt och bara krypa ner under täcket och somna till någon halvbra film. Det enda som fattas är någon att skedas med.

Kvällen och dagen har varit bra ändå. Jag, Linus och Matte har lagat mat hemma hos Linus, och partajat där efter vi ätit osv. Det spårade ur litegrann, men så brukar det ju bli när det är massa testosteron inblandat ;) Senare drog vi ut till Heroes, som sög jävla APRÖV. Hatar det stället och kommer aldrig åka dit igen. Så jävla ovärt. Bra musik, men det var ungefär det enda som var bra. Tänk dig ett ovalt rum, där det är soffor på ena sidan och en liiiiiten bar på andra sidan med en gammal tant som bartender. Kanske en smula överdriven beskrivning men ändå, haha..

Nä, nu ska jag slå på några avsnitt av That 70's show och somna som ett litet barn. Hörs när jag vaknat!

 

Ps, tack för skjutsen hem R! Uppskattas!


Så jävla SNYGG tårta!

Om jag NÅNSIN gifter mig ska jag ha en sån här tårta. Sådetså.

 

Bild härifrån


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu