- Bombnedslag

Jepp, det ser ut som ett bombnedslag i vårat vardagsrum. Vi har bara slängt in alla kartonger och grejer där (sånt som inte är allt för viktigt att ha varje dag typ) och nu börjar det bli dags att städa upp där inne kanske.. Man har mer grejer än man tror!

Idag har jag och Gurra varit i Boden och städat ur lägenheten där. Jävla najs att få det gjort, men än är det inte klart. Fönsterna ska putsas, och sen är det köket kvar som ska städas. Seeeeeen när vi gjort det så SLIPPER vi den, fyfan vad skönt. Can't wait..

- I want you to do me with a Tommy gun baby!

Kände bara för att skriva ett kort inlägg. Darling ligger och snarkar så sött och jag ville bara spela det där jävla "Treasure Isle" innan jag somnaar!

Det blev en snabbvisit till stadsöskolans aula där LBS hade avslutningsdans. Vi dansade några svängar men eftersom vi båda två är sjuka så orkade iaf inte jag så värst mycket. Efter det drog vi in till stan och hämtade linn och hennes kompis. Dom ville ha milkshake so milkshake it was. Donkens skogsbärs-milkshade, heaaaveeeen ♥ Och smakade även den där pajen dom har, blåbär/vanilj. Munorgazm x1000, så god var den


g'night!


Halvtaskigt photoshoppat, hehe ;)



- Favorit smileyn

Alla har vi någon smiley som är ens favvo, jag använder alltid en som gapar och ser ut som ett psycho. Den passar in överallt!

Ps, nu kan man tydligen ändra datum när man publicerar ett inlägg? Knas..

- videofyMe

Hahaahaha måste ju testa :D



Inspelat med min HTC Wildfire, satan vad dålig kvalité det blev! :)

- cut wide open, scarred and bruised.

Vet inte varför, men jag älskar den här låten.


There's a sickness in my soul
And I don't know but I been told
It's incurable

There's a darkness in my heart
Slowly tearin' me apart
It's unbearable

Drop of blood, a lake of tears
And baby, after all these years
You're still beautiful

And I've been loved and I've been used
Cut wide open, scarred and bruised
I'm unbreakable

Flesh, it heals I know
Hearts, they never mend
Lovers come and go, girl
Right now I need a friend

Walk for miles, talk for days
And I keep trying to change my ways
It's so difficult

You kick and scream
You curse and yell
Tell me I should go to hell
It's so typical

Touch my heart
Feel my pain
Let me know I'm not insane
You're so merciful

Break your heart, I cheat, I lie
And honestly I don't know why
I'm so pitiful

Flesh, it heals I know
Hearts, they never mend
Lovers come and go, girl
Right now I need a friend, yeah

There's a sickness in my soul
And I don't know but I been told
It's incurable

There's darkness in my heart
That's slowly tearin' me apart
It's unbearable, yeah

Flesh, it heals I know
Hearts, they never mend
Lovers come and go, girl
Right now I need a friend, yeah
Right now I need a friend

There's a sickness in my soul
And I don't know but I been told
It's incurable

- Rosa månaden

Rosa Bandet får 10 kr från försäkringsbolaget Chartis tack vare den här länken
http://www.cancerforsakring.se/?bannerId=2030 – Klicka och gör en skänk-länk du också!



Stöd rosa bandet

(Du måste klicka på din egna länk när du gjort den, annars aktiveras den inte)

- Update!

yeah, var ett tag sen. Iaf. Åkte till farbror doktor idag (som förövrigt hade det roligaste utseendet nånsin!) och kollade upp om jag har ansträngningsastma. Fick ut någon mild (?) dos bricanyl och sen kallas jag dit igen om några veckor då man gör ett större test som mäter alla möjliga olika saker som har med lungorna osv att göra.

Fan vad min blogg är tråkig, bara massa text ju! Kanske borde lägga upp fler bilder? Bra ide. hahahah!
Imorgon ska jag ut och fota en massa, förhoppningsvis är det bra väder också. Och så får jag ju inte glömma att jag ska följa med Nunn och Beck till gymmet = fota sönder dem!


En söt bild på Camilla.

- Gymgrossisten

I totally love Gymgrossisten. Eller så inte. Men man kan nästan tro det då jag just nu endast har massa träningssaker med deras logga på :p
Ryggsäck, vattenflaska, smartshake, t-shirt, "handremmar" (vet inte vad dom heter haha ^^) och träningsbyxor (som egentligen är Gurras men som jag snor så ofta jag kan!)

Fattas bara att dom börjar göra protein och en tvilling till NO-xplode som jag kan köra med också!


Vad har du för träningskläder? :)

- Vinn halsduk, vantar & mössa..

.. hos Julia.

 

Klicka på bilden för att komma till tävlingen :)

(Kopierade bilden från tävlingsinlägget)


- trööööög eller vad?!

Fatta nångång, jag svarar inte på kommentarer och än mindre godkänner de som ser ut såhär/liknar det här eller har dessa ord i sig!!!!!:

"Tjena, hur mår du? Fin blogg förresten, vill du kolla in min?"
"Allt bra?"
"Ska vi följa varandra via bloglovin?"
"SPAAAAAAM"


Om jag skrivit ett inlägg där jag berättar att dagen varit skit och jag vill mörda allt och alla, hur tror du då att jag mår?
Eller om jag skrivit att dagen varit underbar och jag inte kan må bättre, WTF do you think?!?!

Läs förhelvete innan ni kommenterar, jävla ärthjärnor. Det är otroligt irriterande att få kommentarer där man ser att den som kommenterat inte läst inlägget överhuvudtaget.


Nåväl, över till något annat. Min syster sover över hos oss eftersom min darl jobbar natt och hon ligger just nu och snarkar så jag kan inte sova :p
Fotade Camilla idag och jag tror att bilderna blev rätt bra. Första gången jan fotade "porträtt" men man får väl hoppas att några blev bra iaf. Kanske lägger upp några när jag redigerat dom.

Nu ska jag knarka mer himym, byyye!

- Studiofotografering

Sitter på skolan just nu och väntar på läraren, han tog en kafferast som nu har varat rääätttt så länge.. Fotade i studion nyss och det var kul, men det är svårare med ljus-sättning än man tror..

- Energy booster

Everybody wants a piece of me.. hehe ;) Nä men, någon "linn" kommenterade att jag skulle uppdatera mera och jag gissar att det var min syrra. "linn" lämnade nämligen ingen länk så det får förbli en olöst gåta!

Inte skrivit något för jag har haft fullt upp med allt och inget.
Imorgon kommer våran nya säng, ska bli skönt att få ligga i en "riktig" säng för engångs skull och inte en hemmagjord hård träsäng. Inget illa menat älskling! Den är iaf naaaajs och jag lääängtar tills gubben-i-lastbilen kommer hit med den. Sen när den är "installerad" och klar så fattas det bara en soffa och lite annat smått och gott, sen kan man ju faktist bjuda hit folk!

Jag har även fått ett otroligt tränings-sug, om man nu kan säga så..? Jag vill träna hela tiden (men inte idag, för jag blev lat en liten stund hehe..) och speciellt sugen är jag på löp-träning. Har köpt ett par löpskor som passar perfekt (vore ju helknasigt om jag köpte skor som inte passar) och har även införskaffat min första sport-BH. Mina små tuttar behöver väl ingen egentligen men den är najs den också.

Enda problemet är väl min kondition. Som suger. Alla dessa år av rökning (ja fy skäms på mig, skorsten var jag höhö) har förstört en hel del men jag misstänker att jag har någon form av ansträngnings-astma också. Har bokat tid för att kolla upp det nästa vecka, så då får jag veta!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. HAHA eller jo, detta står på burken på en ny energi-dryck som finns att köpa på en hälsokostbutik. hahaha... Den är INTE att leka med, I TOTALLY LOVE THIS SHIT!!!!


SPIKE shooter Orange Gold - The hardcore energy drink
WARNING: Never exceed one can daily. Read entire label before drinking.

WARNING: DO NOT USE IF YOU ARE UNDER THE AGE OF 18 OR ELDERLY. DO NOT TAKE WITH ANY OTHER STIMULANT OR WEIGHT-LOSS SUPPLEMENT OR ANY PRESCRIPTION OR OVER-THE-COUNTER MEDICINE.
Do not use if you are pregnant or nursing or at risk of being treated for igh-bloog pressure, heart disease, hyperthyroidism, spasms, psychiatric disease, suffer from migraines, have asthma, or are taking asthma medication. Discontinue use if you experience dizziness, headache, nausea, or heart palpitations. If you have trouble sleeping, do not take within 6 hours of bedtime. KEEP OUT OF REACH OF CHILDREN.

hahahah det är så jävla roligt för älskling köpte ett fyrpack av dom och vi slukade varsin burk såfort vi suttit oss i bilen och skulle åka hem. Inte föräns vi druckit en hel burk var läser vi på innehållsförteckningen och upptäcker att det är värsta varningstexten och att man ska börja med att dricka en halv burk för att testa sin toleransnivå. Jag blev otroligt stirrig och pigg, och allt blev mycket roligare haha :D !

Sen är det även potenshöjande medel i den (Vilket vi läste EFTER vi druckit den) så om du känner dig lite småkåt men din partner inte alls vill ge dig något, lura i honom/henne lite av drycken så ska du se att det löser sig! HAhahahahah xD

- Another day another challenge!

Godmorgon världen! För engångs skull vaknade jag faktist i tid och det känns riktigt skönt. Eller ja, jag hade helst legat kvar och sovit/myst med lillpluttan men man får inte alltid som man vill. Hon har fått komma hem nu efter den inte så roliga upplevelsen vi hade i söndags. Hon mår bra och allt är lugnt, najs!



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu