Goodbye past, hello future

Håller på att rensa datan på all skit jag har då den börjat gå väldigt segt. Det är ju delvis för att jag tror den är full med katthår, men även att hårddisken nästan är helt full. Har ju miljontals bilder på allt möjligt oviktigt så jag ska rensa bort allt gammalt och bara spara det viktigaste :) Min externa hårddisk gick ju tyvärr sönder så måste fixa en ny. Fast jag funderar på om det kanske är smartare att ha usb-minnen istället, och så sorterar man allt på olika såna. Kan ju bli mycket att hålla reda på men jag vill ha ordning bland mina saker.. Och just nu är min dator allt annat än städad ;)
 
Nåväl, vad jag ville komma fram till var att jag hittade en mapp (chocking!) med videoklipp på mina förra katter som jag och exet hade. Dom bor hos honom nu och jag har ju två "nya" små älsklingar, men det hugger ändå till i hjärtat av att kolla på klippen. Kan inte låta bli att sakna mina små bäbisar.. Dom har en "ny" mamma nu men omogen som jag är så hoppas jag att dom fortfarande kommer ihåg och saknar mig! Haha :D
 
Maja som liten pluttbäbis! Inte världens bästa kvalité och det är bara brus så sänk ljudet lite :)

Mobilblogg

Skriver från min Iphone då jag ligger i frugans OTROLIGT sköna säng och inte orkar flytta mig till datan. Börjar jobba kl tre idag och tänkte egentligen ta ett kort konditionspass på gymmet innan jobbet men jag känner mig för slö för det, styrkepasset ikväll får räcka!

Det var nånting som jag faktiskt tänkte skriva om men det glömde jag bort haha :) kanske kommer på det sen!


Från min gamla blogg..


Ring mig!

Kom just på en sak. Jag är extremt telefonskygg. Hatar att prata i telefonen även fast jag känner människan jag pratar med. Kanske inte om jag snackar med min pojkvän, min sambo eller min familj. Men såna som man känner fast man kanske inte pratar med dom varje dag. Jag blir typ nervös och skrattar åt allt och vet inte vad jag ska säga.. Hatar pinsamma tystnader haha.. Eller typ när man pratar med någon i telefonen som man förut kunde prata i flera timmar i streck med, men nu går det bara inte. Knäpp jag är alltså :)
 
Kan inte alla bara ringa till mig så jag blir av med den här konstiga grejen?!

EXTRA EXTRA, EN BILD I INLÄGGET HERREGUD!

Är det bara jag som fortfarande har svårt att hitta vars man ska klicka när man vill skriva ett ordentligt inlägg och inte bara ett snabbinlägg? Även fast det är en stor grön knapp som det står "skriv" på haha.. Nåja
 
På pirres laptop finns det en inbyggd cam och jag trodde inte att det fanns något "ta-bilder-program" på datan då han har en konstig lenovo-blahablaha skitdator (som ändå är rätt bra höhö) men jag hittade minsann ett alldeles nyss! Det här förändrar ju allt, haha.. ;)

Idag är jag jäääävligt trött, vet inte varför. Kanske för att jag ändå tränat hela veckan? Känns lite som att jag överdriver och tjatar om den där jävla träningen hela tiden fastän vi bara tränat 4 gånger hittils, men det har redan gjort sån stor skillnad. Då menar jag inte att jag har blivit stark som bamse och ser ut som en fitnessmodell, eller kan springa en mil, utan jag syftar mer på mitt inre. Jag är inte förkyld och snuvig när jag vaknar, jag sover bättre och känner mig utvilad när jag vaknar även fast jag inte sovit speciellt många timmar. Det är även lättare att väcka mig (jag sover alltså inte lika tungt) och jag vaknar om någon ringer. Jag har inte heller blivit dödsförkyld dagen efter jag tränat, som det blev i våras. Sjukt nöjd!!! Kommer bli helt frisk snart, det känner jag på mig..
Är så glad över att pirre börjat träna med mig, det är sjukt kul! Även om jag inte riktigt kommit in i det där "seriösa" ännu och flamsar lite på gymmet så känns det ändå bra. Förut när jag gymmade så kändes det lite som att jag mest bara var i vägen för mitt sällskap, även fast jag försökte göra mitt bästa, haha..

Idag ska vi träna när han slutat jobbet, det blir ett ordentligt mag-pass. Kommer ha träningsvärk som fasen sen men det är bara bra, har gett mig fan på att jag ska ha tillbaka mina magrutor som jag hade när jag var yngre. Är dock ganska dålig på att inte äta godis och sån skit så det lär ju ta lång tid but I'll get there! Efter träningen blir det middag hos hans föräldrar och sen på kvällen är det tjejmys hemma hos mig med frugan och beck.

Och bara för ovanlighetens skull kan vi ju avsluta ännu en wall of text (ovanligggtttt att jag skriver en hel novell haha) med en helt ny, suddig cambild. PÅ MIG! oh herregud, svimmma inte av chock nu bara ;)

(Eftersom jag alltid klagar på blogg.se måste jag nu skriva något positivt. När jag skulle ladda upp bilden så hängde sig hela sidan och jag trodde att min fina novell-text försvann, hann bli måttligt förbannad ja.. Men inläggen sparas tydligen automatiskt ifall nåt sånt där skulle råka hända. Yes!!)

Ett snabbt inlägg

Hehe jaa, efter dagens andra gympass plus några arbetstimmar så är jag ganska trött men ville bara slänga upp ett snabbt inlägg då det fortfarande (!!!) är folk som kikar in här. Vet att jag har skrivit det hundra gånger men jag kan lika gärna skriva det igen, jag borde verkligen bli bättre på att blogga :p Har inte haft någon ork till det då jag ansett att det inte är värt att lägga ner tid på (shame on me) då jag hellre spelar mitt älskade Borderlands när jag väl sitter vid datan ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu