I love it


Hon som är asduktig på att uppdatera..

Haha kul att jag skrev värsta inlägget den 18e februari men sen råkade F dra ut sladden till laptopen så den dog, fan vad less jag blev. Trodde att allt var borta men nu när jag kollade utkast så fanns inlägget minsann där.. Bra att veta! Men onödigt att lägga upp det nu när det var fyra dagar sen jag skrev det.. :p

Är på Lerbäcken nu iaf, as usual. Har druckit kaffe och gått en promenad med hunden. Åååh hon är så söt! Har även fått alla prylar från Gymgrossisten så jag är taggad som fasen på att börja träna med Beck och Palla. Fick massa kläder av dom också då dom rensat ur sina garderober och vårstädat hela deras hem typ, så det var naiz! Ska testa lite mer av kläderna idag, orkade inte göra det igårkväll.. men en hel del fint var det iaf! Tack brudar :D ♥

Nu ska jag bara chilla vid datan ett tag, kanske spelar lite LOL. Sen ska jag diska, duscha, testa kläder och laga mat :D Som en riiiiktig kärring.. Gillar F's lägenhet, det är bara en etta men den är så sjukt fin och han har inrett den så fint också. Värsta mysiga lyan! Så man vill bara städa och hålla det fint hela tiden haha.. Ganska stor skillnad mot för mina gamla lägenheter som var typ ruttna, man orkar inte hålla det fint när tapeterna är pissgula och dom bara är allmänt äckliga. Iofs kan man ju tapetsera om men vem fan ids det?! :D


DJ BL3ND - DIRTY MIX
dampmusik men oj så bra! :D

Oturstjejen #1

Jag ser misshandlad ut. På riktigt. Dels för att jag har blåmärken överallt sen min brottningsmatch med stentrappan, och dels för att jag har fått en vagel i ögat. Mitt öga är nu lika stort SOM EN GOLFBOLL! Har aldrig haft en vagel förut, hur fan blir man av med det?! Sjukt irriterande är det iaf och jag tänker då INTE visa mig bland folk idag.. Hoppas bara att svullnaden gått ner sig till imorgon, inte så kul att jobba och se ut som att jag just blivit misshandlad av 15 gangsters..

Det har verkligen inte varit min vecka alltså. Ramlade nerför en stentrappa, halkade på en tröja i mitt rum så jag halvt dog, trampade på en glasbit i duschen, gick inte alls bra på jobbet i tisdags, träningsvärk från helvetet så jag knappt kan röra på mig och nu en jävla vageljävel i ögat. Det är så jävla konstigt att jag fortfarande är glad hela tiden och bara skrattar åt allt. Stay positive liksom! Vettefan om jag vågar ta en promenad på isen med Beck och Palla idag, isen lär ju spricka och så drunknar jag eller något.. Skulle fan inte förvåna mig!

Jobbig vecka, snyggt hår och skräckfilm.

De senaste dagarna har varit VÄLDIGT känslofyllda (eller vad man nu ska kalla det) och det var varit rätt jobbigt, men nu är jag på rätt spår igen. If it's meant to be, it will be when the time is right. Det är allt jag kan säga. Just nu känns det bara skönt att veta hur allt står till och jag kan gå vidare med mitt liv. Lite jobbigt att stå kvar och trampa i samma spår liksom.. Bättre att vara rak och säga på en gång hur det står till så man vet! :) Fast det är skönt att vi kan vara vänner ändå :) ♥

Annars har jag haft det rätt bra och jag är ledig nästan hela den här veckan. Jobbar tisdag och lördag. Lite trist att jobba 16-21 på alla hjärtans dag men det är ändå ingen dag för alla singlar så för mig är det lugnt. Efter jag slutat imorrn så kommer nog Paula förbi och sover hos mig, myys!

Och så får vi ju inte glömma att jag såg en jävla skräckfilm ikväll för typ första gången på ASLÄNGE. Jag gillar inte alls skräckfilmer och jag blir så jääävla rädd, men det var trevligt faktist. Var hos Fredrik och vi såg "Insidious" (stavning?!) och den var så sjukt läskig men jag klarade av det iaf! Lär ju se fler skräckisar, kul att vara rädd ibland.. Och sen när han skulle skjutsa hem mig så sa jag när vi gick ut för dörren att "tänk vad kul om jag ramlar ner för trappen, för mina skor är så jäkla hala". TROR NI INTE ATT JAG FLYGER NERFÖR TRAPPEN SOM EN JÄVLA VANTE?!?!?! Jag är lika smidig som ett jävla kylskåp alltså.. Kul att jag sa det och sen hände det också. Duktigt Lisa! Stentrappor och jag är inte riktigt bästa vänner om vi säger så, är ju inte direkt första gången jag ramlar i en trapp..

Jo, en sak till. VEM är det som kommenterar och bara skriver ett "L" som namn? Har ingen aaaaaaaning om vem du är och jag blir så stört nyfiken :D "I'm happy when you're happy" liksom, who aaare you?! :D

Insidious

 

Idag var jag fan snygg, fattas bara att jag slipper dom där jävla glasögonen! Så sjukt less dom, såfort lönen kommer så ska jag fixa linser. Det är ett som är säkert..


Första gången jag håller i en iPad :D

Wiiie, lite coolt! Har aldrig rört en iPad förut så jag sitter som ett litet barn på julafton här i bilen och surfar runt! Höll inte på att hitta internet först, det heter ju safari typ? Askonstigt ju.. Nääää, jag är ingen Apple nörd direkt. Nåja, nu ska jag ge tillbaks den här innan jag "råkar" kidnappa med den hem :D

.


Another wall of text

Sitter just nu hemma hos minifamiljen, jag är ensam här. Det är så sköööönt, deras lägenhet är så jäkla mysig och det är fint väder ute så solen bara lyser in genom fönstrena. Ooooh I'm so high on life! Kände det igår, jag är så jävla peppad på livet så jag vettefaan hur jag ska uttrycka mig så att ni förstår HUR BRA jag mår! Jag säger det inte bara heller för att säga det, jag är verkligen asglad nästan hela tiden och det känns hur skönt som helst.

Inatt sov jag med Paula som sagt, och hennes säng är liiiite hårdare än min. Men större är den och jag har sovit hur bra som helst. Vi är typ perfect match for eachother, hon snarkar värre än jag vet inte vad och jag sover så hårt att jag inte hör något alls. Sen är hon jättevarm också, det är som att ligga bredvid en kamin så man behöver aldrig oroa sig över att man ska frysa :)

Vad har jag annars gjort dom här senaste två dagarna?
Onsdag jobbade jag i köket och det gick väl bra. Det var dock väldigt lugnt så vi fick mycket gjort med att preppa och förbereda osv. Sen efter jobbet drog jag hem och lyckades övertala Palla att komma till mig för massa tjejsnack och onyttig skit. Så hon kom till mig och sen skulle vi gå till storheden och köpa godis och sånt men när vi kom fram så var det TVÅ MINUTER tills dom stängde. Snacka om att jag blev sur, det var ju fan kallt ute också.. Så vi gick hela den vägen i onödan, fast vi köpte ändå godis sen på starre haha.. Blev asdyrt men det var vi fan värda!

Igår jobbade jag 12-18 och det gick bra. Fick typ 10 enkronor i dricks allt som allt och sen fick jag en komplimang av en stammis som tyckte jag var fin i håret. Det var kul att höra :D Dricksen får vi inte spara själv men det var kul ändå hähä :D Sen när jag slutade så satte jag mig ner med Malin och Palla och vi fikade en ASGOD chokladtårtebit. Sen gick vi till Sushibar och köpte mat att ta hem, och sen for vi till dom och åt goooomat och såg på film :D

Nu blev det här en jävla wall of text (som vanligt) och ingen bild får ni heller eftersom jag sitter på Pallas data just nu. Ska fortsätta försöka klämma mig in i ett par jeans som jag typ ska få.. Då har jag något att sysselsätta mig med ;D

Gör en ordentlig kråkvinge tack!

Igår när jag satt på bussen så kom jag att tänka på en sak.. Satt mittemot en tjej som var hyfsat söt, men jag kunde inte sluta störa mig på hur hon hade sminkat sig. Hon var inte översminkad eller så, men hennes eyeliner var helt åt helvete. Det såg ut som att hon målat ett tjockt streck längst ögonfransarna, med en tjock tuschpenna, som började i mitten av ögat och slutade efter en halv centimeter. Som böjde sig uppåt MITT på ögonlocket. Som att hon glömt måla resten. En ordentlig "kråkvinge" ska gå längs med hela fransraden och lite utanför, come on!

Hehe.. Som att jag är värsta makeupartisen då. Kanske inte, men det där var fan inte okej! Det var lika irriterande som att någon skulle sitta och peta mig i ögat med en pinne.

Kanske uppdaterar inlägget med en bild senare så ni fattar hur jag menar, hinner inte just nu.

Vad ska man säga?

Det är så jävla kul hur folk beter sig, när dom visar sitt rätta jag. En vän till mig informerade mig om något som jag tyckte var rätt så skrattretande. Det är en person som typ pikar mig i sin blogg asmycket, för hon tror att jag läser den. Vilket jag inte gör. Har blockat den här personen på facebook så jag kan inte se hennes statusuppdateringar eller vad hon kommenterar osv osv. Men hon tror att jag ser det tydligen. Och dom enda bloggarna jag läser är mina vänners bloggar, och syrrans blogg. Ingen annans, för jag bryr mig inte om alla andra omogna fittors liv.

Nåja, det är lite kul iaf. Jag skiter fullständigt i dig och vad du gör med ditt liv, tycker faktiskt synd om dig som måste ta andras rester för att du inte kan hitta nån själv. Och ännu mer synd är det att du faktiskt bara är en "rebound" för tillfället. Visst förstår du det själv? Att han utnyttjar dig för att du är enkel, och för att han inte har råd att bo där själv. Vad blir det nu, tredje gången gillt eller? Ska jag presentera dig för mitt nästa ex så du kan ta honom också? Ska isåfall hitta ett riktigt rövhål åt dig, för det är precis vad du förtjänar.

Så kan du sluta pika mig i din blogg nu? Det lyser igenom så jävla mycket och det är bara patetiskt, så lägg av. För din egen skull, det är pinsamt. Som sagt, jag skiter fullständigt i er två då jag har ett eget liv att leva. Ett jobb som jag trivs med, vänner som jag älskar och snart en egen lägenhet tillochmed (det trodde ni inte va, att jag skulle lyckas ta tag i mitt liv? ;) ).
Nu har jag fått det sagt. Känns lite onödigt att du ska smitta ner min blogg, men ibland måste man ju uttrycka sig så att även tröga människor fattar!


.

Minns det som igår
Första gången du log
Som om jag snubblade pladask
På marken och bara dog



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu