Varit rökfri i över 4 veckor nu!

Ja, som rubriken säger så har jag varit rökfri i lite mer än 4 veckor nu! Det blir 5 på måndag, hähä :D Och nu måste jag bara berätta om nåt som hände på jobbet, det var helt otroligt och jag blev så jäääävla chockad/fascinerad/whatever.
Vi säljer grillade kycklingpaninis på jobbet och vi brukar pensla dom med nån "sörja" som vi gör av matolja och finhackad persilja. Så idag när jag stod och plockade persiljeblad (fan vad fult det lät men vi använder färsk persilja) så märkte jag att det luktade persilja. Har aldrig hänt förut, har aldrig känt just den doften när jag stått och gjort den där "sörjan". Jag blev så paff att jag var tvungen att berätta det för typ alla som jobbade :p Tänk att det gör så stor skillnad! Att luktsinnet typ försvinner helt när man röker.. Nåja.

Annars har det inte hänt så mycket. Ser ut som en flodhäst eftersom jag varit sjuk i typ två månader och aldrig blir frisk, och äter som en jävla häst. Får väl skylla mig själv haha ;p


Och sist av allt måste jag bara skriva att jag saknar min fina David där nere i gbg så otroligt mycket. Hoppas vi ses snart!

Nu måste jag sova då jag jobbar 10-21 imorrn. Fiiiiiina små pengar kooooooom till mamsen! ;D

ohyes I've been in love


Att min första instinkt var korrekt

Vill hellre genomleva nittionio jävla vintrar
Att rulla naken över krossat glas, äta fimpar
Än att nånsin igen känna dina vibbar
Du ljög fan bättre än delfinerna simmar






(På tal om ingenting så var faktiskt Timbuktu och åt på mitt jobb för någon dag sen! Han åt en hamburgare, hähä ;D)

190412

Mådde ap-dåligt imorse när jag vaknade, fyfan alltså.. Men jag käkade en meganyttig (nåja) frukost och blev bättre under dagen (brukar aldrig annars äta bra frukost), just nu har jag bara en jävla hosta. Det typ kliar i halsen och gör svinont när jag hostar? Knaas.. Sen har jag ont i hela kroppen, eller ja mest överkroppen. Min nacke typ dödar mig! Nåja, får tänka positiva tankar så kanske det blir bättre haha! Tror jag har nåt fel på mitt immunförsvar eller något. Jag blir inte ofta sjuk men när jag blir det är det som att kaptenen har övergett skeppet..

På onsdag kommer lönen och jag hoppas på en fet en, och sen deklarerade jag just och jag får minsann tillbaka en saftig summa på skatten :D Awesome! Nu tappade jag tråden helt men jag skyller på hostan ;)



Berocca, knäckemacka med enbart leverpastej, äggröra med MASSA vitlök, äpplen, ingefärsthé och en liten dumle bara för att jag tyckte så synd om mig själv :p



Frisk och fräsch!


Flitig brud och en jävla massa bilder!

Idag har jag fan varit duktig om jag får säga det själv. Klivit upp hyfsat tidigt och käkat frulle med palla, sen har jag jobbat från 11-21 och direkt efter jobbet drog jag till gymmet och träffade på Linus och Davve som minsann kämpade på där. Tränade typ en timma och sen fick jag skjuts hem av grabbarna och nu sitter jag häääär! Lär ju sova så jävla bra inatt och jag får tom sovmorgon imorgon då jag inte börjar jobba föräns kl 16. Ska väl gymma med Linus före det, men vilken tid det blir det vet jag inte :)

Nu har jag inget mer intressant att skriva så jag bjussar på lite bilder på massa random skit.. Som lite plåster på såren för att jag aldrig annars orkar lägga upp bilder från min vardag :)


Full fjortis nångång i februari

 


Fjortisar påväg till kalas

 


Mommo ♥

 


Vem fan är miffot till höger?!

 


Tjock fjortis

 


Grymt härligt gäng i gävle!

 


Jag, Elli och Christoffer :)

 


Den där snälla killen och jag :D

 

Nu ska jag sova, vi hörs!

.


Positivaste bloggen nånsin!

Hehe, lite kul att i varannat inlägg jag skriver är jag typ skitförbannad och varannat är allt superfint. Det finns som inget mellanläge tydligen. Men idag är väl ett sånt där mellanläge antar jag. Vädret är pissigt och jag vill inte gå ut för fem öre, men jag är nästan frisk och har lyckats hålla mig från rökningen :)

Jobbar 16-20 idag, och före det ska jag hinna städa och diska och sånt, och färga jörgens hår samt bli klippt själv. Om jag vågar klippa lugg dvs :p

Some people are like pennies, two-faced and worthless.

Alltid lika kul att upptäcka att vissa personer jag trodde var mina vänner visar sig vara riktiga jävla rövhål. När h*n vet vad jag känner men ändå hugger mig i ryggen med en miljon jävla knivar. Men tack för att du har gjort såhär mot mig, det gör allting såååååå mycket enklare för mig. Nu kan jag äntligen släppa det här på riktigt och gå vidare. Nu vet jag ju hur allt ligger till. Jag klarar mig utan såna personer, jag är värd mycket bättre än så. Men tycker ändå synd om dig, kan inte vara lätt för dig att inte veta hur man respekterar sina "vänner" och ännu värre är det väl att du inte har nån jävla skam i kroppen. Självkontroll, nånsin hört talas om det?

"Självkontroll är en psykisk viljehandling att behärska sina impulser, känslouttryck, och instinkter, förmåga att invänta ett bättre tillfälle att tillgodose sina intressen eller behov. Självkontroll och kroppskontroll är grundläggande jagfunktioner, som förutsätter självkännedom."

Well now you know.

Och sen kan vi ju ta den andra personen som är falskare än jag vet inte vad. Ljuger så jävla hårt att du börjar tro på det själv. Istället för att säga sanningen osv direkt så ljuger du ihop en hel historia fast sen gör helt tvärtemot vad du sagt. Trodde verkligen att du var bättre än så, är så jävla besviken så det är fan inte sant.


And remember kids - don't trust anyone.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu