- Mina dagar består av städning numera. Me...

dsc00722 (MMS)

- Mina dagar består av städning numera. Men jag ska inte klaga, det är ju iaf ett jobb :D


- Lovley skin!

Hrm, såfort det rullar in lite pengar så ska jag investera i nya rengöringsgrejer för ansiktet. Frågan är bara vad som funkar bäst? Olika produkter funkar ju olika för alla, men jag funderar iaf på att skaffa Spotless-serien från apoteket. Borde väl ändå funka helt okej när det är från apoteket?

(Lite snabbt ihopklippt xp Bilder och text från Apotekets hemsida)


1. ACO Spotless Face Wash 62:-
.. är en djuprengörande ansiktstvätt för fet och oren hud. Ansiktstvätten innehåller salicylsyra som motverkar och förbygger finnar och pormaskar. Salicylsyran tar bort döda hudceller och rengör porerna på djupet. Glycerin tillför fukt och bidrar till en fräsch hud. Ansiktstvätten används morgon och kväll i stället för tvål. Parfymerad.

2. ACO Spotless Daily Purifying Toner 49:-
.. Purifying Toner är ett behandlande ansiktsvatten för fet och oren hud. Ansiktsvattnet rengör porerna på djupet och motverkar uppkomsten av finnar och pormaskar. Innehåller salicylsyra som tar bort döda hudceller och öppnar tilltäppta porer. Ansiktsvattnet verkar bakteriehämmande och avlägsnar överflödigt fett för en ren och fräsch hud. Applicera på problemområden med bomullstuss morgon och kväll.

3. ACO Spotless Blemish Treating Moisturiser 69:-
.. både 1) återfuktar huden och 2) motverkar fet och oren hud. Den fettfria gelen innehåller salicylsyra som motverkar och förebygger finnar och pormaskar. Gelen innehåller fuktbindande Glycerin och Propylene Glycol och verkar återfuktande utan att täppa till porerna. Appliceras morgon och kväll på problemområden där orenheter brukar uppstå. Oparfymerad

4. ACO Spotless Daily Moisturiser 62:-
.. är en återfuktande gelkräm utvecklad för fet och oren hud. Gelkrämen lugnar och mjukgör huden efter den dagliga rengöringen. Innehåller mattande mikropartiklar som absorberar överflödigt fett och lämnar huden matt och fräsch. Gelen är fettfri och täpper inte till porerna. Används i hela ansiktet efter rengöring. Oparfymerad

5. ACO Spotless Cover Stick 49:-
.. döljer och torkar ut finnar. Det hudfärgade stiftet döljer finnar och verkar samtidigt uttorkande. Appliceras direkt på finnar och orenheter. Oparfymerad


Allt som allt kostar hela kalaset 291:- och det är ju inte så farligt!
Eller så kör jag på hela neutrogena-grejset, den som lever får se..

- Lite om foto

Jag är ännu bara en amatörfotograf men jag vill lära mig att bli bättre och man kan ju inte bli bättre om man inte övar, det gäller ju nästan allting här i livet. Sen kanske man måste läsa på om vissa saker, själv är jag helt lost vad gäller kamerainställningar och sånt. Även om man har den dyraste kameran med bästa tillbehören är man inte en bra fotograf om man inte vet hur man ska använda den. Själv äger jag "bara" en Kodak EasyShare C613, om det säger dig något. Den funkar alldeles utmärkt men jag gör ju som många andra gör fel, jag fotograferar oftast bara på automat-inställningen som finns. Det är enkelt och man slipper pilla med kameran så mycket, men på senare tiden har jag börjat använda macro-grejen också. Är lite knepigare men det funkar.
Sen spelar ju redigering in väldigt mycket också. Är man bra på photoshop eller sånt så kan man få vilken bild som helst att se ut som värsta proffsbilden, typ. (Observera att jag INTE är speciellt bra på redigering)
Här är lite bilder som jag tog nyss med macro-grejen.

Det enda jag gjort på denna är att jag lagt till "inner shadow" och "drop shadow" i photoshop samt lagt till mitt namn (In case anyone wants to stjäla den från mig xD)

 

På denna har jag ändrat kontrast, ljusstyrka, "curves", lagt till "inner shadow", "drop shadow" och en liten vit ram bara för att.

 

Fortsättning följer, nu ska jag gå och göra frukost till min hårt arbetande sambo :)


- Tjuvlyssnat

Haha alltså, sånt här tycker jag är asroligt x)Måste testa att mobilblogga också 8D

dsc00691 (MMS)

Måste testa att mobilblogga också 8D


I love it!

Oooh, min nya bloggdesign är på plats, finally! Är verkligen jättenöjd med alltihop och jaa, Julia är verkligen skitduktig!

Måste bara fixa lite nya kategorier och sånt där sen blir det peeeerfekt ;)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu