Roadtrip

Canon Powershot G11.
Slutartid 4 sekunder, Bländare 2,8 ISO80

Sådär ja!

Sådär, nu är jag klar med den nya designen. Sjävla grunden har jag tagit från tescho.se men headern har jag gjort helt själv :) Sen ska jag ändra lite annat med koderna och så.. Men det ids jag inte göra nu haha :D

Nytt på g!

Håller på med en helt ny design till den här bloggen! Har ju som sagt startat en ny blogg på nattstad {www.nattstad.se/lisagoescrazy} men jag tänkte att jag kunde ju "göra om" den här bloggen till en fotoblogg! Kan ju inte vara så svårt att ha två bloggar.. Fast då är ju frågan - ska jag radera alla gamla inlägg och kategorier och göra om helt? Allt från början? Svårt det där..

Våren börjar ju närma sig nu och med den även mitt intresse för fotografering.. Den har inte varit på så hög nivå nu under vintern iom att jag verkligen hatar vintern och allt som hör till! Det ska vara sommar, gräs, brunbända ben i kjolar och shorts, strålande sol osvosv..

Såå.. Snart borde den nya designen vara uppe! Förmodligen senare idag/ikväll eller imorgon :)

Videofy.mePs, jag bor fortfarande på nattstad men ändå.. haha! Hör ni vad Gurra säger i bakgrunden? XD

jag tror jag flyttar...

.. tills vidare. Ni kan hitta mig HÄR

Är för trött

... I have nothin' else to say..

Ny header?

Yeah, börjar bli redigt less på min header osv så tänkte försöka mig på att göra en egen :D Vi får väl se hur det går..

Just nu:

+ Kyle XY


you aint nothin but a hound dog

hehe, kör lite elvis under min städning. Dansar runt i shorts och sport-BH och ba KÖÖÖÖR över skiten. Tänkte ta och diska strax, ville bara uppdatera lite hähähä....

När darling slutar ska vi iväg och SOLA, tror jag tar en 20-minutare den här gången. Tog bara 12 minuter förra gången och det kändes knappt.. Men kanske tar 16, who knows! Behöver lite färg på kroppen, är alltid så blek. Dessutom ser man smalare ut om man är solbrun än om man är blek. Ett tips för alla tjockisar där ute :)

Senare ikväll vet jag inte riktigt vad vi skulle hitta på, tror det blir filmkväll hos Jonny och Amanda (gurras jobbarkompis + hans tjej). Dom har tydligen en väldigt fin lägenhet så det ska bli kul att se.


Men nu: Brottas med disken och racea med dammsugaren!

Tell me your dreams.

Har inte uppdaterat på några dagar nu och den där 30-dagarslistan har jag ju helt glömt bort.. Nåja, kan inte hjälpas! Får börja på den igen någon dag..

Inatt har jag sovit 10 timmar. Och var ändå hur trött som helst när jag vaknade. Ville sova tills jag dog ungefär. Vad hände med att kliva upp kl 5 varje morgon? Det som var så skönt :( Nä, måste skärpa mig nu haha :p Och motionera mer för min hy har blivit så sjukt dålig! Fattar ingenting, måste fan fixa den nu för annars dör jag. Hatar min hy på vintern. Har klarat mig hittils men nu börjar den ge upp.. Jag får typ "fläckar" av torr hy. Så bara vissa områden i mitt ansikte spricker upp och blir jättetorra, ser skitäckligt ut. Jag smörjer och smörjer men inget händer. Tror det är för att jag dricker för lite vatten också.. Och sen har jag varit i "soffliggar-mode" flera dagar nu, känner mig sååå tröööööttt....

Ajja, intressant inlägg men whateveeerrrrrr....
And yeah btw, jag drömde om cyklar inatt. Inte friskt.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu