Vinn en Canon IXUS 130!

jag är med och tävlar om en kamera hos ModeMartin.
Klicka här för att komma till tävlingen!


Vinn en 88palett!



Jag är med och tävlar om en valfri palett hos Amanda Rosende! Klicka HÄR för att komma till tävlingen

Svaret på frågan "Hur många läppglans finns det i PRO-sortimentet?" är: Det finns 21 läppglans.

Hur fan gör man?!

Alltså, tänkte ta några snygga "outfit"-bilder och visa bara för att.. Men det är ju fan omöjligt!!! :S Hur gör Blondinbella? Kenza? Kissie? För jag fattar då fan inte, har försökt så många gånger men inte en enda gång har jag lyckats! Nåja, lägger upp dom ändå höhö.. Bara för att liksom.



Ok, den här bilden var väl okej. Om det inte vore för den mystiska fläcken (?) som uppstod där mitt i. Och sen är jag utan armar. Och står konstigt med benen. Och toapappershållaren syns..


Sen tänkte jag att man kanske inte bara vill se en kropp, det sitter ju faktist ett huvud med ett ansikte på högst upp.. Men det blev fail. Jag ser full ut fast jag är nykter och chaffis ikväll.


Och vad ska man säga om denna då? Mitt ansikte ser ut att vara lika bred som mina höfter, och allt ser bara skevt ut. Hahahaha alltså jag dör!
VARFÖR är det så svårt? Glömde tom att fota den viktigaste detaljen, ryggen är svinsnygg på den här "tröjan", eller vafan det nu heter..

Jag är ingen mode-bög, och inte lika kung som Kissie på att ta egobilder så jag hoppas att ni inte förväntar er allt för mycket "outfit"-bilder i framtiden. Ni har fått nog nu så det räcker och blir över!

Does it seem to bring the worst in you out.

Blää, slocknade på soffan och vaknade upp för tio min sen. Är döhungrig men orkar fasiken inte göra nåt att äta så det får vara. Dricker lite vatten så blir det nog bra :) Känner inte av någon träningsvärk änsålänge förutom att jag känner mig lite slö i benen.. Lär väl ändå bli värre sen.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig i sängen och förhoppningsvis vakna upp med darl bredvid mig ♥


Bjuder på en rykande färsk (Nåja, några timmar gammal) bild på mig. Yää, finally en bild säger ni!


Kommer inte kunna gå imorgon..

har tränat idag!!! Fett stolt jag är alltså. Gurra skulle och träna med sin kusin, Josef, idag och när han berättade det så sa jag ba "Jag ska me!". Sagt och gjort. Tränade armar, mage och rygg. Sen sprang jag 15 min på löpbandet och DET var jobbigt ska jag tala om.. Har sagt det förr och jag säger det igen - konditionen är inte på topp!

Imorgon blir det mest troligt utgång med syster, men vi får se vad vi hittar på :) Ska och sola på dagen med Darl och kanske gå på stan litegrann.. Måste köpa nya skor åt honom också.

(sms) Godmorgon världen! Idag har jag mins...

(sms) Godmorgon världen! Idag har jag minsann inte vaknat kl 5 och det var jävla najs haha :)


Siiitttteeeerrrr hos syrran..

..den äldre versionen och vi har just ätit frukost ungefäääär... Kan tyvärr inte skicka mms från min mobil, annars hade jag mobilbloggat istället :p Så det får bli ännu ett bildlöst inlägg!

Vi har typ inte gjort något idag förutom att vi har ätit frukost. Och nu är Martina i duschen. Så jag ska typ tanka ner massa porr på hennes data.. Busigt va? :D Hahahah xD Nä det ska jag inte göra men det hade varit kul att se the look on her face.. Och jag kan typ inte koncentrera mig på att skriva för det blir ju helt hullerombuller, massa blablabla typ.. Så det hade nog varit bättre om jag inte bloggat just nu..


Ps, jag är helt nykter. lol!

Ps2, jag har helt glömt bort att göra 3 inlägg från 30-dagars grejen så dom kommer upp direkt som jag är hemma igen!

Guess what I'm doin'..?

Jordgubbs- och citroncheesecake ;)


DAY THIRTHEEN – Vad jag helst gör på en helg

Jag kan göra lite allt möjligt, det beror ju på vilket humör jag är på. Är jag trött så är jag helst hemma och myser i soffan med älskling framför någon serie. Är jag pigg och glad så är jag oftast på partyhumör men jag festar inte så ofta så.. Jag brukar oftast vara hemma.. Men idag ska jag ju ut och supa hähä :D



Ps, nästan alla inlägg på 30-dagars listan är tidsinställda. Det är därför det kanske är lite knas om ett inlägg kommer upp kl 9 på morgonen och sen skriver jag ett inlägg över hur stolt jag är när jag vaknat klockan 10. Men det kanske ni fattar. Eller..? :) Såååå just nu är jag nog hos morsan och hjälper till med maten. Coolt va?


Ps2,
snygg bild vaa? Gjorde den nyss (Kl 12.00) :D Men orkar inte lägga in den på alla för jag minns inte ens vilka som var tidsinställda och inte. Men jag lägger in den from idag om det är något som är tidsinställt :)

Det är fan något fel på mig.

Japp, nu äre bevisat. It's something wrooooooong with me. Var chaffis igår åt darl och vi kom hem kanske halv fem på morgonen. När jag ligger i soffan och just håller på att somna ställer jag alarmet på mobilen på 12.00 och tänker att "fyfan vad trött jag kommer vara, kommer inte ens höra alarmet och sova till 16!". Sen slocknade jag 05.40 ungefär. Imorse slog jag upp ögonen 10.30 och var lite småtrött, men klev ändå upp. WTF liksom?! Hur många timmars sömn blir det? Typ 5? Aja, bra att jag kliver upp tidigt iaf och inte sover bort hela dagen..

Idag ska vi käka tacos hos morsan med en massa släkt eftersom både lillebror och plast-farsa har fyllt år denna månad. Efter det blir det rajtan-tajtan hos Josef. Hoppas på en lyckad kväll!
Och bara för att det varit så bildfattiga inlägg senaste tiden så slänger jag in ett helt gäng nu. Enjoooy (om det nu är det man gör äääähähähä).

Alla bilder är tagna igår.



Gårdagens första bild. Bara för att liksom. Sen om den är cp gör väl inget?


Gick till Ica en sväng på morgonen. Det var kallt och jag hade motvind, men träden var fina.


Daniel med dom röda ögonen kom förbi en sväng på kaffe.


Och här är då självaste Lisa. Lite halvsliten sådär. Min hy har blivit fett dålig så måste vila från foundation = ohno :(

DAY TWELVE - Mina skor


Vad finns att säga om mina skor? Att jag inte har några typ? Alla tjejer har ju ungeför 50 par skor. Inte jag. Jag kan räkna mina par på en hand hähää...

1 par springskor som kostade 2k!!!!
1 par kilklackar som jag använder flitigt typ varje dag.
1 par gamla vanliga skor som jag fick av syrran. Typ nästan som DC fast lite mindre och inte lika "tuffa". Det börjar dock bli hål i dom lite överallt så måste köpa nya snart. RIP svarta skorna :(

Sen troooor jag att jag har ett par vita platta sommarskor som jag brukar dansa bugg i. Men vettefan vars dom tagit vägen..




Jag älskar att sova.

Tänkte blogga men sen ändrade jag mig. Ska gå och sova istället, wiho!

Ps, har träningsvärk i bröstmusklerna och ena skinkan. Yää!

DAY ELEVEN – Mina syskon

Jaa, mina syskon.. Jag har rätt många, kan ju börja med att räkna upp de som jag är släkt med på riktigt haha..
Martina - tre år äldre. Samma pappa men inte samma mamma = halvsyster
Linus - tre år yngre. Helbror.
Linn - fem år yngre. Helsyster.

Sen har vi ju "plast-syskonen". Farsans b-rudar håller jag inte kolla på så den sidan skiter vi i. Men mammas sambo har fyra barn. 3 av dom känner jag inte, men den ena tvillingen bor hos min mamma varannan vecka så honom har jag bäst kontakt med. Lilla Freddan haha :)

Martina
(har ingen bild på henne på min dator och tror inte hon vill synas här ändå)
Är tre år äldre än mig och pga min så otroligt engagerade far så har vi inte haft mycket kontakt alls. Men det har blivit lite bättre nu det senaste året så har inte så mycket att skriva om henne egentligen. Hon är iaf dökul att hänga med hähää ;)

Linus

Min fina lillebror som just fyllt 18. Har inte den bästa kontakten med honom heller men det kommer med åren säger vi, haha. Han är förövrigt typ tre meter lång och en liten sportfåne är han minsann också.

 

Linn

Linn, min lillasyster. Har världens sämsta självförtroende typ fastän hon är skitsnygg. OCH SMAL. Så det sjunger om det. Eller hon kanske bara är osäker på sig själv men det är väl alla i hennes ålder ^^ Hon är en sån där tjurig och envis liten jävel som alltid ska få som hon vill, men det är väl charmigt enligt vissa ;)
Nä, fan vad elak jag är nu. Hon är jävligt rolig att umgås med, och är så jävla lik mig på vissa sätt så det är inte saaaaant..

Vet som inte vad jag ska skriva om dom, känns som att jag bara är elak haha! :D Men men..

KAOZ

Det är KAOZ i våran lägenhet! Måste städa! Har redan skrivit det kanske men vafan, ett till meningslöst inlägg kan väl inte skada så mycket? Lovar att detta inte blir ännu en "wall of text" hähää..

Det är som sagt kaoz. Hallen såg förjävlig ut igår och idag ser den ännu mer trasig ut. Katterna har nämligen rivit ut en massa sopor (don't ask me how) och bokstavligt talat rivit sönder en massa papper. Så det måste fixas. Dom där två små grisarna är förjävla duktiga på att stöka ner vårat hem. Dom är inte som andra katter, tro mig. Dom är hemska. Tror dom är jävligt smarta också. Men jättesöta ändå. Jävla monster.

Sen är det massa kläder överallt som måste sorteras. Sen har vi ju disken. Och vi får ju inte glömma sovrummet där jag rivit ut hela skiten kan man ju nästan tro..  Jag har fullt upp idag dvs, men det ska nog gå superbra. Har tagit mitt piller så är helt jävla speedad nu haha!

Jahapp, wall of text igen. Saaaahrry...

07:27

Alltså jag tycker fan det är lika svårt att sätta rubriken varenda jävla dag.. Fick iaf sova till sju idag istället för fem och jag är sjuuukt röksugen. Det var det enda jag ville säga. Bye.


UPDATE 08:27: På med ipoden och dags att städa som en tok! Känner mig rätt peppad idag, har inte varit det på två-tre dagar. Helt slö och mest sovit. Men nuuuuuu är jag pepp!

DAY TEN - Det här hade jag på mig i dag

Idag har jag gått omkring i gröna mjukisbrallor, sport-bh och ett påslakan. Väldigt smäcker outfit ;) HAHA

Hittade en bild, så ser jag oftast ut när jag går omkring hemma, minus långkallingar om det är varmt. Annars har jag dom på mig. Man vill ju inte frysa. Sådetså.


Angående kommentarer!

Bara så att jag får det ur mig.. Jag godkänner INTE kommentarer som innehåller typ ett ord, eller såna där man klart och tydligt fattar att den som kommenterat inte ens läst inlägget. Och spammar du mig (skickar flera likadana) så tar jag bort dom också.

Har hänt mig typ femtielva gånger på två dagar, haha.. Skadar det verkligen så mycket att kommentera ordentligt? :s

Visitors

Haft 56 unika besökare idag hittils, haha alltså jag fattar inget.. Nåja :D

Väldigt bild-fattig blogg hittils but what can i say..? Har sovit några timmar och pga det så har jag svinont i höften nu. Soffan är mjuk förstås men ligger man för länge på sidan så blir det faktist aj-aj i höften. Nåja.

Och nu stack darl till en kompis' kusin här på gräääänderna. Fakk! Jag som ville spela Borderlands idag :(
Får väl sitta här med min kexchoklad och cola och leka tjockis då!!!



Har du något favorit-spel? :)

One's still in love while the other one's leaving

Godmorgon, fast det känns som att det är jättesent på kvällen/mitt i natten. Klev upp kvart över fem imorse. Yää.. Det är även 20 minusgrader ute så jag tror jag skippar morgonpromenaden, känns inte så värt att gå ut och speciellt inte när min rygg är så ond! Kunde knappt gå igår höhö..

Her best days will be some of my worst
She finally met a man that's gonna put her first
While I'm wide awake she's no trouble sleeping
'Cause when a heart breaks
No
It don't break even
Even
No

What am I supposed to do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm all choked up and you're okay
And I'm falling to pieces
Yeah
I'm falling to pieces

They say bad things happen for a reason
But no wise word's gonna stop the bleeding
'Cause she's moved on while I'm still grieving

DAY NINE - Låtar jag kan lyssna på om och om igen

Alltså det finns så jävla mycket bra musik och jag är en allätare så det är så mycket som jag lyssnar på. Men det finns ju några små pärlor som aaaaaaldrig blir dåliga.

Crossfade - Cold, The Script - For the first time/Breakeven, 3 Doors down - Kryptonite, Atreyu - Blow, Avenged Sevenfold - Dear god, Breakin benjamin - Diary of jane, Bruno Mars - Grenade, Conscious Youths - Play, Eminem - Sing for the moment/Not afraid/We made you, Everlast - Friend/What it's like, Jason Mraz - I'm Yours/Sleeping to dream, Jason Reeves - Just Friends, John Mayer - Free fallin' (live), Katy Perry - Firework, Ke$ha - Dancing with tears in my eyes, Mario - Let me love you, Nickelback - Animals/Burn it to the ground/S.E.X, Papa Roach - I almost told you that i loved you/Scars, Petter - Längesen, Promoe - These walls dont lie/mammas gata/Headache/Dog day afternoon, Tech n9ne - Dysfunctional, Sick Puppies - You're going down/Odd one, Shinedown - .45/Simple Man/House of madness, Rise Against - Hero of war/Worth dying for/Prayer of the refugee/Behind closed doors/Savior, Three Days Grace - The good life/Let you down, Volbeat - Fallen/A moment forever/Thanks/Still counting/The human instrumen/The garden's tale/Radio girl, Zacke - Konsten att släppa taget


Öööh fan vad många det blev, men dessa blir jag aldrig less iaf. haha...

En gång kräfta, alltid kräfta.

Jag hade 36 unika besökare igår, vafan hände haha?!?

För att snacka om stjänrtecken-grejen. Folk har ju missförstått det där totalt och jag kan erkänna att det gjorde jag också. Men vi som föddes tex 1990 vi FÖDDES i de stjärntecken man är så det kan ju inte ändras. Det är bara dom små bäbisarna som föds 2011 och efter det som får "nya" stjärntecken. Eller ah det är ju inga nya förutom "ormbäraren" men det är andra datum. Så folk kan andas ut nuuu!


Haha igår skulle jag blogga en masssssa men det blev inte. Jag var hemma typ och gjorde ingenting, sen for jag och simmade med Malin klockan tolv. Vi var där i två timmar och det var fan kul! Måste göras oftare. Sen efter badet så for jag direkt till morsan eftersom min plastfarsa fyllde år igår så det blev middag och tårta på det. Kul att jag käkade fet-pizza typ 2 timmar efter jag just tränat som en dåre haha ^^ Men skippade tårtan hähä.. Duktigt av mig.
Sen blev jag så jääääävla trött så vi for hem och sen somnade jag typ 21. Praaapra

Klev upp halv sex imorse. Har varit vaken sen dess. OCH för att bara babbla på ännu mer nu så skickade jag in en massa (5 st) jobbansökningar igår. Via mejl alltså. haha.. Och när jag kollade mejlen idag så hade en svarat. Hon ville prata med mig i telefon så hon ska ringa kl 11. Läskigt!

Och nu blev det wall of text så ska sluta nu haha!

Rubrik:

Hehe, idag är man pigg! Igår var en skitdag och jag hade världens fetaste huvudvärk där ett tag och hela min dag blev förstörd. Men idag blire annat! Ska blogga en massa kul också hade jag tänkt, haha... Ska göra en liiiiiiten enkel tävling för det är alltid kul och sen har jag ett jättebra tips på hur man ska bli mer motiverad på morgonen!

Och sen måste jag skriva typ tre inlägg från den där 30-dagars listan, men det blir nog skoj :)

OOOOCH så såg jag på facebook att någon länkat en artikel till NSD, folk har tydligen bytt stjärntecken (nåt knas med jordens position) så jag har gått från att vara en kräfta hela mitt liv till att plötsligt vara en tvilling.. skit!

Läs artikeln HÄR (Öppnas i nytt fönster)

Jag har världens bästa pojkvän ♥

Ville bara säga det :)



Early morning

Älskling klev upp klockan 5 imorse och jag lika så. Försökte somna om men det gick inte så bra så det är lika bra att kliva upp. Känner mig lite seg men ska snart ta mitt mirakelpiller och dra ut på morgonpromenaden. Det blir nog braaaa...

DAY EIGHT - Ett ögonblick

Förstår inte riktigt vad som menas men jag antar att man ska skriva om ett speciellt ögonblick. Vet dock inte riktigt vilken jag ska skriva om men jag kommer aldrig någonsin glömma den stunden när darl sa att han älskar mig för första gången. Eller våran första kyss, haha! Fjantigt men aah, jag är en romantiker haha :)


Gammal bild som darl's mamma har fotat. Sommaren 2009, var fet då haha!
Vi har inte så många bilder på oss två tillsammans, det måste ändras! Haha :)


Lördagkväll

Idag har varit en sån där dag då jag varken vet vad jag ska blogga om eller ids skriva något överhuvudtaget. Vaknade kl 18 typ och har varit jättetrött sen dess. Vi hade det väldans trevligt igår och somnade inte förän 5 på morgonen haha så det kan vara en anledning till att jag vart så trött :)

Darl är på Allstar ikväll igen med sina jobbarkompisar och jag ska väl hämta han sen kring tre. Vad ska göra tills dess vet jag inte, men jag hittar nog på något :) Måste egentligen städa upp efter igår men som sagt, är för slööööö ikväll :p

Stäääääädning pågår

Uff, har städat asmycket känns det som men jag har inte gjort det egentligen. Blev slö ett tag.. Har iaf städat undan i vardagsrummet, fixat smink-grejen och typ diskat. Nu återstår bara kaozet i sovrummet och dammsugningen.. kuuul!

Soffan (som är jävla najs!) och tvbordet :)

 

Flyttade på min dator också. Sitter just nu på golvet där nedanför, fett jobbigt! Men annars brukar den stå på divan-delen av soffan.

 

Sen min "smink- och hårstation" eller vad man kan kalla det. Ska fixa en spegel att hänga på väggen och typ göra en ram runt den med massa lampor på :D Blir awezuuume!
Man ser lite min "städ-outfit" också hahaha. Mjukisbrallor, långkalsonger och sportbh. lol.
(Måste rengöra spegeln)


DAY SEVEN - Det här är jag beroende av

Jag är utan tvekan beroende av mitt läppbalsam. Det är en rund liten boll, ibland har jag den gröna och ibland har jag den röda. Båda två luktar lika gott, och dom luktar verkligen GOTT!
Sen har vi ju mobilen. Jag DÖÖÖR om jag är nånstans och batteriet tar slut. Blir totally handikappad nästan.
Och så måste jag nästan säga att jag är beroende av att lukta gott. Vet inte varför, men jag gillar inte människor som luktar illa, så då måste jag lukta najs, hahaha!











Morgonpromenad no.2 2011!

Fyfan kondisen är INTE på topp känner jag. Gick mellan gränderna till stadsö centrum där vid Luleå Energi, och sen på cykelbanan vid fotbollsplanerna tillbaka. Smet dock tillbaka in mellan husen för det kom en massa snorungar och gick mot skolan och jag hade ingen lust att springa förbi dom helt knallröd i ansiktet! (Ritade en karta men den blev fail så lägger inte upp den, haha)

Iaf, gick in mellan husen igen och började hoppa lite, haha! Jag får ett jävla spring i benen av Lose-IT så jag sprang en liten bit. Typ 400 meter och gjorde massa höga hopp också. Bläää, blev trött som satan! Men nu är jag inne igen. Ska göra några sit-ups, rygg-ups, osv och sen ska jag fortsätta med städningen. Städade som en gris igår men det syns typ inte!!! Fett irriterande...

Jo just det, höll nästan på att glömma. Jag har ett till mål, förutom att jag ska väga 50 kg till sommaren. Min kondition ska vara FEEETTT bra och jag ska orka springa/jogga till typ kyrkogården i kyrkbyn UTAN PAUS. För er som känner mig är det ett stort mål, hahaha... Har inte joggat/tränat kondition regelbundet sen jag spelade fotboll. Blir en tuff match men jag ska klara det!

Om jag vågar så ska jag lägga upp en "före-bild" snart typ, så jag och ni kan se hur jag förändras. Rätt läskigt dock..! Kanske lägger upp en i slutet på varje månad om jag lyckas hålla motivationen till att träna uppe.

Jo juste, vaknade 05.52 idag, wiiiie!

Årets första morgonpromenad!

.. är nu avklarad! Vaknade som sagt kvart över tio, lite trött sådär men tröttheten gick över förvånansvärt snabbt. Ringde några samtal till lulebo eftersom min älskade lillebror ville boka lokalen här på gränderna till hans födelsedagsfest, eller vad man nu säger nuförtiden. Efter det tog jag ett Lose-IT* piller, klädde på mig och gick ut. Gick inte så värst långt men man måste ju börja nånstans. Ni som känner till gränderna - jag gick från buttergränd (längst bort) till fotbollsplanerna och sen på cykelvägen tillbaka. En kort 10-minuters promenad i rask takt.

Har bestämt mig, från och med idag så dissar jag ALLT onyttigt, och ska börja med minst en promenad om dagen. Spelar ingen roll om det är 10 eller 55 minuter, jag SKA ta mig ut MINST en gång om dagen. Eller okej, allt onyttigt behöver man ju inte skippa. Något litet gott på en lördag kan jag väl godkänna. Ska även börja simma regelbundet för det är najs! Den här sommaren SKA jag vara ripped, för är less på att se ut som jag gör och som jag aldrig ändrar på. Lata as, nu jävlar ryker alla överflödiga kilon. Väger 61,9 just nu. Till sommaren ska jag väga 50, varken mer eller mindre. Då är jag nöjd.

ARE YOU WITH ME?!?!?


*Lose-IT är ett sorts "bantningspiller" men ändå inte. Man blir pigg av det. Såhär står det på burken:
"Star Nutrition Lose it! Workout är ett mycket kraftfullt och effektivt tillskott för dig som vill ha snabba resultat!
Lose it! Workout är prestationsökande, centralstimulerande, termogent, uppiggande och fettförbrännande. Lose it! Workout innehåller 10 ämnen som tillsammans verkar för maximal prestationsnivå och effektiv fettreducering."

Tog det varje dag förra sommaren och det funkar förvånansvärt bra. Jag kan dock bara ta ETT piller på morgonen, för annars blir jag illamående. "Råkade" ta två en gång och det slutade med att jag satt på Tasty med morsan och höll på dö. Känslan jag fick var typ att jag ville spy men det kommer inget ändå. Fett obehagligt var det, och morsan trodde jag var på smällen hahaha!

Aja, långt och säkert ointressant för många att läsa men nu kan ni minsann inte klaga på att jag inte bloggar! HÄ-HÄ!
Nu ska jag äta frukost och sen ska jag städa som en jävla dåre, blir fest här imorgon så.

PEEEACE!


Ps, älskling säger att jag sitter och rycker med huvudet när jag skriver, HUR LOL ÄR DET INTE?!?!? HAHAHAHHA jag dör!


DAY SIX - I min handväska

Förut hade jag en svart handväska som jag bar med mig överallt, men nu har jag en "fyrkantig" väska som jag använder när jag ska bort. I den har jag nästan allt mitt smink (det nödvändigaste + lite mer), hårspray, spraymousse, hårborste, läppbalsam, parfym, något klädesplagg, tandkräm och tandborste, deo, hudkräm och oftast mobilladdaren. Jag är en sån som har mitt liv i min väska ^^

Jag använder även min jacka som "handväska" och i den har jag det viktigaste. Mobilen, pengar, bankkort, kickskort, presentkort, körkort osv, nycklar, läppbalsam, och en tändare :)

Tror det var allt..

Goooodmorniiiin

Yes, äntligen! Idag har jag inte sovit bort hela dagen trots att jag var uppe aslänge igår! Somnade kring kvart i fyra på morgonen och vaknade KVART ÖVER TIO!!!! Helt amazing, måste säga det åt alex hähä..

- Nerddance



Älskling dansar!

DAY FIVE - 10 sanningar om mig

1. Jag är väldigt blyg kring nya människor, men vem är inte det?
2. Jag följer kissies blogg och tycker hon är grymt kul, men hon ser bara mer och mer konstig ut för varje dag.
3. Jag gillar inte att äta mat, men flytande går bra. Och frukt. Helst apelsiner.
4. Jag älskar smink och vill bli Makeupartist.
5. Jag är beroende av facebook, men igen - vem är inte det?
6. Jag älskar att simma..?
7. Jag gillar inte tjejer som klär ut sig till killar. Tjejer ska vara tjejiga. Men inte överdrivet fjolliga.
8. Jag gillar att bli fotograferad men är lika stel som ett kylskåp framför kameran.
9. Jag gillar att fota :D
10. Jag vet inte vad mer jag ska skriva..

DAY FOUR - Det här åt jag idag

Glömde skriva igår, men jag åt faktist inte så mycket. En dl grönsakssoppa, 4 apelsiner och chips + dipp åt jag. Sen drack jag en hel del vatten också, och typ 3 godisar :) Spännande va!!?!?!!?

- godmorgon/-dag/-kväll

De två senaste inläggen var tidsinställda, vilket jag skrev på facebook men som jag kanske skulle ha skrivit här också höhö.

Nu är det såhär, att, jag somnade kl 17.30 igår. Kom hem typ fem och sen åt vi mat och kollade på Smallville, direkt som jag ätit klart så däckade jag i soffan. Vaknade av att gurra sa åt mig att jag skulle gå till sängen kl 21, för då hade han just kommit hem från att ha hämtat en vän i boden. Gick och la mig i sängen och vaknade ungefär 02.16 nästa gång, då var han inte ens hemma. Kul att jag märker när något händer runt om mig när jag sover, NOOOOT!!! Jag sover som en jagvetintevad och är grymt svår att väcka också, haha.


DAY THREE - Min bästa vän

Det här blir nog ett kort inlägg för jag har ingen bästa vän. Ingen som är sådär riiiiktigt nära en, som man träffar varannan dag och snackar om allt med. Eller vänta, det kanske jag visst har? Gurra är nästan som min bästa vän. Vi har alltid skitkul tillsammans (förutom när vi bara degar hemma) och jag kan vara mig själv med honom utan att behöva fundera på vad han egentligen tycker om mig. I totally love him ♥
Fast sen har vi ju Malin, min fina samhall-Malin. Vi träffades under sommaren -10 när jag började jobba på Nordkalotten (skitställe!) som städare. Det klickade direkt mellan oss och hon är så jävla rolig haha. Käften går i ett på henne och det är alltid lika roligt att lyssna på vad hon har att säga. Vi träffas inte så ofta som jag vill men när vi väl ses så har vi jättekul :)

DAY TWO - Meningen med mitt bloggnamn

Det var en jäkla bra fråga, meningen med mitt bloggnamn? Har egentligen ingen baktanke med det hela, jag ville ha något "enkelt". Hatar bloggnamn som liknar typ "lliiisaaa8934sjife.blogg.se" för dom är så svåra och jobbiga att komma ihåg.
Lisagoescrazy - kanske är lite galen ibland, eller...? Mitt förra var ju "pluggen.blogg.se" för det var mitt smeknamn ett tag. Pluggen, smickrande va? Men sen slutade jag umgås med det gänget och har aldrig haft ett smeknamn nånsin så.. Inget smeknamns-bloggnamn här inte!

(Oredigerad. Det är ett ljus som står på vårat tv-rumsbord. Det är en kula i det, don't know why.. Random bild hähäää)


- ready, set, go

Jag har lyckats hålla mig vaken, wiho! Applåder till mig thanks ;)

Är iaf helt klar för att åka in till stan nu, väntar bara på att skjutsen ska sluta jobbet och hämta mig :D



Ren spegel.


Orkade inte platta håret idag hähää

- mornin peepz

Godmorgon! Kan ju låtsas att jag just klivit upp efter en hel natts sömn och är jättepigg och kry, men så är ju tyvärr inte fallet. Har inte sovit ett skvatt alls, tänkte försöka vända tillbaka dygnet för jag är faktist inte ett dugg trött just nu! Fast tröttheten kanske slår mig sen, den brukar ju oftast landa där kring 14-tiden då jag däckar som en klubbad säl i soffan eller i typ duschen lol.

Älskling kom just hem och vi for ut en sväng med bilen. Var riktigt mysigt att bara åka runt, det är så fint väder ute just nu. 5 minusgrader tror jag att det är, nästan sommar! Han ska ivarjefall sova nu och medans han sover hade jag tänkt rensa kattlådorna, diska, hinka kaffe och plocka undan lite smått. För att sen städa upp mig själv och dra in till stan. Lillasyster ville ha hjälp med att inhandla smink (LOVE IT!) och nå kläder, och storasyster ska pierca sig. Vad gör man inte? :)

Nu ska jag dock kolla färdigt på Smallville S07E13 som jag påbörjat.


peace.

DAY ONE - Om mig

Om mig, vad ska jag skriva om mig?
Jag fyller 21 år i juli, har två katter, bor i en tvåa med mitt ♥, har inget jobb men söker som en dåre, vill bli MUA, älskar smink, kan inte leva utan musik, Promoe, Eminem, osv, borde träna lite oftare, är 170 lång, nöter olika serier som om jag dör annars, Smallville, Vampire Diaries, hatar mat, älskar chips, borde sluta äta onödigt, är jävligt cool, fast ändå väldigt blyg, hobbyfotograf.

Öööh, kan väl fylla på om det är något annat jag kommer på hiho :)


- a list

VEM
Pratar du med på msn just nu? Leo
Ringde du senast? Leo, men samtalet avbröts :s
Ringde dig senast? Leo, hahaha
Pussade dig senast? Darl ♥
Vill du kasta en sten i huvudet på? Camilla, hon är så krävande :( ♥
Saknar du mest just nu? Typ Darl, eller Leo :)
Är din bästa vän av samma kön? Måste nog säga Malin..?
Är din bästa vän av motsatta kön? Det vet jag inte..
Ska du träffa imorgon? Imorgon ska jag typ träffa alooot of people.
Umgicks du med senast? Gurra ser jag ju varje dag men om man räknar bort honom så vare Danko.
Sov du med senast? Sover med Darl varje naaatt :)


VEM
vem är i rummet med dig? Katterna..?
Vem fick du senast sms av? Danko, "ligger och sover".
vem tänker du på nu? Ingen speciell
pratade du senast i telefon med? Leo
vems hus var du senast i? Hus? Mammas.
sa du senast "jag älskar dej" till? Gurra.
vem önskar du var med dig nu? Leo eller Malin :D
vem är din favoritsläkting? Favoritsläkting? Har inte någon favoritsläkting tror jag..
vem i din skola går dig mest på nerverna? Går inte skola hähähä..

VAR
var går du i skolan? Tog studenten 2009, sådetså!
var är din telefon? Den ligger på min mage!
var är din mamma? Hemma hos sig antar jag?
var sover du? i sängen? På höger sida.
var handlar du mest? Typ coop! Mat ftw..
var fick du tag i tröjan du har på dig? Har ingen tröja på mig höhö
vart åkte du senast bil? Till Allstar
var i ditt rum är du? Är inte i mitt rum, ligger i soffan.


VAD
vad åt du senast? Inte ätit något idag. Men åt en banan inatt.
vad drack du senast? Lite saft nyss.
vad är det för färg på dina byxor? Gröna mjukisbyxor.
var är den närmaste saken som är blå? Ligger en Paradis-ask på bordet och texten är blå på den..
vad gillar du mest med skolan? GÅR INTE I SKOLA HJÄHÄHÄHÄHÄ
vad har du på fötterna? ett täcke..
vad är din favoritfärg? gillar nog alla färger :) Beror på i vilket sammanhang!
vilken film såg du senast? Inception tror jag.
vad hör du just nu? Kikar på Smallville så det är Clark's (Tom welling) röst ♥

- 30 days

Eftersom jag är så dålig på blogga (sluta klaga ffs!) så kan jag väl köra en sån här grej. Kan ju inte heller vara så svårt, eller? hähäää ;)

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Meningen med mitt bloggnamn
Dag 03 – Min bästa vän
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – 10 sanningar om mig
Dag 06 – I min handväska
Dag 07 – Det här är jag beroende av
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Låtar jag kan lyssna på om och om igen
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – Mina skor
Dag 13 – Vad jag helst gör på en helg
Dag 14 – Det här är jag rädd för
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Vad är kärlek?
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Min favoritmaträtt
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det roligaste minnet jag har
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Det här gör jag varje dag
Dag 30 – Ett sista ögonblick

- It'll be allright

Måste bli bättre på att blogga, tar ju inte så jävla lång tid att skriva ett litet inlägg om dagen haha :)

I fredags fyllde min stora lillebror 18 år. Fatta vad tiden går fort! Känns som att det här året har gått väldigt fort, även fast jag inte gjort så värst mycket av det. Men 2011 ska jag skärpa mig och verkligen leva livet, eller vad man nu säger. Prio ett på min lista är att skaffa mig ett jobb, och sedan spara aloooooot of money.

Woopsie, tappade tråden lite.. Linus dag firades iaf med middag på Allstar. Jag åt "Allstar One minute steak" (tror jag den hette) och den var grymt god! Till efterrätt en Jordgubbsmilkshake som var om möjligt ännu godare haha.. Dom bilderna är dock på min G11 som jag inte hittar usb-sladden till :(

Just nu ligger jag i soffan med datan i famnen, as usual. Kollar på Smallville och facebookar lite smått. Är på säsong 6 just nu och det blir bara bättre och bättre. Love it! Darl jobbar natt, 18-06 så det är inte länge kvar tills han kommer hem. Saknar ju min snygging om nätterna ;)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer men kan ju lägga upp någon bild kanske :)

Min fina bror ♥ Önskar vi vore närmre varandra men det kanske kommer med tiden :)

 

Glada pojkar!

 

(Fotade med Canon EOS 400D)


- 2011

Det enda löftet jag har är att jag ska bli mer
säker i mig själv
(..eller hur man nu säger) :)
Ett riktigt bra löfte om ni frågar mig!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu