Jag är sjuk. Tyck synd om mig.

Som rubriken säger så är jag sjuk. Jag är typ aldrig sjuk. Har aldrig haft feber i hela mitt liv så jag vet inte ens hur det skulle kännas om jag fick det. Men nu har jag något iaf, vet inte vad. Hostar som en dåre, nyser lite ibland och sen har jag fått en ascool whiskeyröst. Låter som en 70årig gubbe som rökt sedan han var 5, ungefär. Och ibland har jag ingen röst alls. Dessutom gör det väääldigt ont när jag väl pratar. Känns ju najs. Kvällen har iaf tillbringats med elli, vi har ätit en hel del onyttig skit och sett jättemånga avsnitt av Pretty little liars. Sjukt bra serie, men lite B ibland.
Vad har vi ätit för onyttig skit då undrar ni? Ja här får ni en lista:

• 3 liter ICA-cola.
• ett halvt kilo godis var.
• varsitt paket kakor, såna här med smarties i.
• hemmagjord glass.
• 2 koppar "varma koppen - jordgubb & vanilj". (jag har druckit det, skönt för halsen hähä)
• varsin portion nudlar.

Snyggt va? Märks det att vi älskar mat för tillfället? Kan ju lova att vi båda har lika dåligt samvete över vad vi tryckt i oss dessa två veckor som vi umgåtts (vid efterfrågan kan jag lista allt vi ätit under 2 veckor hähä). Såfort den där jävla elli åker hem ska jag börja träna igen. När jag väl blivit frisk dvs.
Men nu ska iaf jag gå och fixa en till kopp "varma koppen - blåbär & hallon" och kaaaaaanske en portion nudlar.. Den som lever får se!

Feta? Vi? Nej inte då. Bara nästan, ungefär snart, jo..Ps, sluta skicka samma jävla spam-/reklam-/skit-kommentarer tusen gånger om! Om jag inte godkänt den första så kommer jag inte heller godkänna resterande likadana kommentarer så give up!
Bitch pleeeease..

The spotify test

Gick in på bilddagboken som jag inte varit inne på på flera år typ, och hittade ett "test". Haha.. :)

du gör så här: ta listan som du tycker är allra bäst, den måste ha över 21 låtar och tryck på "shuffle" alltså slumpa, sen trycker du på next och skriver in låtnamnet!

Hur mår du idag? Up up & away
Kommer du komma långt i livet? Best of you
Hur är skolan för dig? Mammas gata
Vilken är ditt livs themesong? The good life
Vilken är din livshistoria? Konsten att släppa taget
Hur ser din framtid ut? Firework
Hur blir din morgondag? For the first time
Vad är det bästa med dina vänner? Savior
Vilken sång beskriver dig bäst? Bumpy ride
Hur ser ditt liv ut just nu? Dysfunctional
Vilken låt kommer spelas på din begravning? Breakeven
Hur var du som barn? The human instrument
Vem kommer du gifta dig med? Friend
Hur ser världen på dig? A new day
Vad tycker dina vänner om dig? Club can't handle me
Kommer du få några barn? Hero of war
Vilken låt beskriver den du är attraherad av? I only wanna be with you
Hur blir du igenkänd av folk? Waka waka
Vad tycker dina föräldrar om dig? Fallen
Tycker andra du är attraktiv? California gurls
Hur ser du på sex?
Still counting

Gud vilka tråkiga svar :o Vilket tycker du var bäst? Haha! :D
Jag tyckte "Vilken är ditt livs themesong? The good life" passade väldigt bra haha ;)Smidigaste sättet att fixa hår och smink.. hehe.. ;)

Kom just hem för ett litet tag sen, sitter just nu och använder ellis minidator med 10" skärm. Den är ungefär yttepyttejätteliten! Och knapparna likaså, är väldigt svårt att skriva när man har gjort akrylnaglar och inte är så van. Men man vänjer sig ju, och tur är väl det! Jag vill ha en sån här mini, den väger typ ingenting ju. Ska köpa en såfort jag har råd :D Wiiiee..

Jag ska gå och tvätta håret typ nu, sen sminka mig och sedan fixa håret. Det är ytterst viktigt att göra det i den ordningen. Varför? För att det blir bäst så.
* Om man först sminkar sig och sen tvättar håret, så finns det risk att man får vatten i ansiktet och BAM - sminket är förstört.
* Om man tvättar och fixar håret först så finns det risk att sminket blir fel eftersom håret mest troligt är ivägen. Då slutar det att man använder klämmor eller hårnålar för att hålla undan håret och då blir håret förstört. ALLT blir failat med andra ord. (Om man nu inte tänkt gå ut med uppsatt hår dvs)

Men om man först tvättar håret och sätter upp det i en handuk (aka turban på skallen) så kan man sedan tvätta och smörja in ansiktet och efter det så sminkar man sig. Så då har man sminket klart. Och sen fixar man håret i lugn och ro. Hon är allt bra smart den där Lisa. Jo jajjamensan!

(Detta är vad som funkar bäst för mig, alla får väl göra hur fan dom vill. I don't care :))

You were such a waste of time.

Tycker verkligen synd om människor som slaviskt följer andras liv och är helt inne på att förstöra för dom som har kul och mår bra, bara för att människan redan förstört sitt eget liv. Stalker-varning? Kanske det, jag vet inte..


Läsvärd blogg #1

{http://izatengstrom.blogg.se} - en nystartad blogg som drivs av Iza, en väldigt duktig hobbyfotograf :)

you know my motivation

TACK ELLINOR för att du lägger upp så jäkla heta bilder på mig. Woho! ;)

Vet inte vad jag ska skriva, ville typ bara säga det haha.. Ska tamefan fota henne när hon sover och måla mustach på henne och göra en massa kul! Det vore något, right? ;D


Bilder

Massa bilder på mig och {Elli}, om någon var intresserad.
Snacka om bildbomb..

I think I'm coming back.

"Flyttade" ju över till nattstad där ett tag. Men är less den sidan nu. Först var den svår att lära sig, sen är allting bara svart och tråkigt. Visst, man tjänar pengar men det är OTROLIGT lite man får. Om man nu inte värvar flera andra eller lyckas hamna på topplistan. Men då plockar admin bort dig därifrån så det är ingen ide. Så jag tror minsann jag "flyttar tillbaka" hit.
Har fixat naglarna hos {Julia}, akrylnaglar med glitter och hela köret så det är så jobbigt att skriva, så jag tror jag avslutar nu :) Kan tidsinställa ett inlägg till senare med massa bilder. puss!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu