- Sick!

Aouch, hemma och sjuk de två första "riktiga" skoldagarna. Känns ju inte så jävla kul kanske. Huvudvärk och halsont står på mitt schema just nu, höhö.

Har förövrigt klippt mig för någon vecka sen. Love it, har typ inge hår kvar känns det som. Så jävla härligt! Kortat, tunnat ut och klippt upp. Somnade med blött hår för nån dag sen och vaknade med perfekta lockar på vänster sida. Synd att högra blev fail, haha.


Obs, nyvaken!

- Yeah, bra planerat!

Uuueh, sitter på skolans data just nu. Som alla kanske redan vet så började ju skolorna idag, eller aah, iaf min. På riktigt dvs, förra veckan var det ju introduktionsvecka för alla "nya" som ska gå på Lärcentrum. De ämnen jag läser är Samhälls A, Religion A, Digital Fototeknik, Bildbearbetning och Engelska C, ifall någon ville veta. De lektioner jag ser mest framemot får jag inte ens läsa denna vecka (Bildbearbetning och Digital Fototeknik). Läraren är tydligen sjukskriven vilket betyder att jag bara har tråkämnen denna vecka PLUS att det blir en jävla massa hål i mitt schema. Typ tre timmars rast på måndagar, wiho liksom.

Nåja, man får väl se det från den ljusa sidan, om jag får massa läxor kan jag ju göra dem på rasterna. Lika bra, jag har inte gjort hemläxor sen jag gick i mellanstadiet. Jag är inte den som sitter hemma och pluggar flera timmar varje kväll hehe...

Hrm, nu vet jag inte hur det här inlägget blev då jag sitter i datasalen och surrar med Elin samtidigt som jag försöker skriva detta och jag ids inte kolla igenom det, höhöhö.

/Redan less på skolan.

- KickupLisan ska sluta snusa.. yää, applåder!

- Today

Wiho, tjäänna bloggään! hahahaha.. Nää.. Alltså hur börjar man ett "dagboksinlägg" på bästa sätt? Låter ju så knäppt att bara liksom "Idag har jag blablabla", man kan väl inte bara börja beskriva dagen. Eller?

Nåja, beskriva dagen. Det hade jag tänkt göra, hehe. Har först och främst varit hemma. Tror att jag klev upp klockan 8. Sen satt jag bara vid datan några timmar och lekte med kameran tills jag blev tvungen att tvätta massa kläder. 5 fulla maskiner rättare sagt! Det behövdes, fanns typ ett rent plagg hemma om ens det.

Tropical burst, luktar mums!


Efter att jag utfört den otroligt roliga sysslan gick jag ut och postade ett brev, köpte snus och sen for jag till luleå. Väl där mötte jag upp Alex som skulle köpa hårfärg och sedan drog vi till Malin som väntade snällt på oss. Var typ party hos henne när vi kom dit, höhö. Synd bara att jag var tvungen att åka innan jag hann se slutresultatet av klippningen! ALEX, lägg upp några bilder på fejjan nuva ;)


Sedan hämtade pappa upp mig med fintaxin och då drog vi till kyrkbyn där jag fick maat. Nå kött med stekt potatis, mumma. Sen hämtade darling mig och nu sitter jag här. Höhö. Ska typ sova nu, måste orka med LK imorgon! Hade tänkt vara nykter hela helgen och typ vara chaffis men imorgon vet jag inte. Har som inte riktigt bestämt mig ännu. Får höra med Malin &company om jag får hänga med dom :)

Dyrt med taxi :(

Typ nyaste bilden på mig, hehe.. Vadå små ögon!


- I even did my hair for you.

Nanana, lyssnar på lena - satellite just nu, älskar den låten :o Vet inte riktigt varför, men texten är som fin och jag gillar hennes röst. Den är kul ;)

Sitter iaf hos morsan i gammelstan nu. Klev upp klockan 5 imorse för att följa med darling till lule och bogsera bort gammelmercan. Böter från kommunen vill man ju inte riktigt ha kanske.. Jaa iaf, är väldigt trött just nu men ändå sugen på att hitta på något! Kanske åker och solar, det känns riktigt lockande just nu! Nåja, vi får väl se..
Riktigt osammanhängande inlägg det här men det är väl bättre än inget möhöhöhö... Jo förresten, idag får jag min bäbis.
ohyeah!/nöjd

- looks like..

Muuveeh, det ser förjävligt ut hemma hos oss och nu är det jag som måste städa undan. Blä. Sen ska vi ju flytta också så då måste man ju packa ner allting i massa kartonger och sånt. Hrm, nåja, det är väl bara att sätta igång då!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu