Lunchrast!

Sitter just nu och har lunch, som rubriken avslöjar. Pasta med currykyckling och fläskfilé med rostad potatis samt en gräddig pepparsås, ojojoj så gott..


Tatuering och jobb

Jahapp, då var man tatuerad som de andra coola kidsen. Jag är sjukt nöjd och det var inte så farligt som jag först trodde. Det var nästan lite småskönt.. :) har just tagit bort plasten och tvättat av den så nu är den ren och fin! Den har dock inte kliat något som alla säger att det ska göra men det kanske kommer?

Ska även jobba 7-16 idag, alltså förmiddagspasset. Är lite nervös (vafan jag blir ju nervös för allt nytt) då det är första gången jag kör det passet på Friends, men det kommer nog gå bra! Hoppas jag får fler såna pass :)

Och ikväll är det party med älsklingen som gäller, vi har aldrig druckit tillsammans förut men nångång ska väl vara den första! Måste ta det lugnt bara då jag även jobbar imorrn, men jag är ju superwoman så det ska nog gå fint ;)


Inget dödligt!

Det var ingen dödlig hudsjukdom, bara jääävligt jobbiga eksem. Läkaren skrev ut fyra olika krämer som jag ska använda i flera månader, herregud.. Nåja, bara jag blir av med skiten! :)

Varning för äckligt finger, det har typ svullnat upp som fan :p fick ett fint "smörjschema" också..


Vårdcentral och jobb

Uuuusch vad jag är trött, det är helt sjukt. Känns som att jag blivit överkörd av tåget, som vanligt.. Råkade somna med linserna i också, det var inte heller så skönt ;p
Dagens planer består av vårdcentralsbesök och jobb, spännande va? En riktig läkare ska kolla på mina händer och ge mig nån stark jävla salva hoppas jag, gårdagens besök var ju världens skämt.. Jag kom dit, två sköterskor tittade lite på mig och ställde massa heeelt orelevanta frågor och sen bokade dom en läkartid åt mig idag. Så jävla onödigtttt!!! Nåja. Och sen på jobbet så stänger jag har jag för mig.

Ps, jag älskar min nya telefon. Den är så vit och fin! :D


tatueringsnojja

Ligger i sängen med hjärtat och borde egentligen sova, men han kikar på tatueringar på datan och jag oroar mig över min egen. 9 dagar kvar, sen smäller det! Tänker inte avslöja vad det är nu utan det får ni minsann se sen ;)
Sen måste jag erkänna att jag är lite nojjig för morgondagen. Ska till vårdcentralen och kolla upp vad fan det är för fel på mina händer för nu jävlar är jag less.. Det jag oroar mig för är väl typ att dom tar massa prover och sen visar det sig att jag har obotlig hudcancer.. Hypokondriker javisst!

Nä nu kollar han på hockeyklipp på youtube och det kan jag ju inte gå med på ;)
Godnatt!

det börjar bli mörkt ute..

.. och bra är väl det! älskar mörka kvällar, mysigare att krypa ner i soffan med den man älskar, mysigare att ha tända ljus och dessutom är det enklare att somna på nätterna ;p

jag sitter just nu på jobbet och väntar på P som är på allstar och ser på hockey. Förstår verkligen inte hur det kan vara så intressant..

frulle på sängen

jag är typ tröttast i världen. att det är pissväder ute hjälper ju inte direkt heller. har inte varit ut än men jag hör hur det blåser och jag har ingen lust att gå till jobbet i storm. ligger i darlings säng just nu iaf och äter frukost, kvarg med vaniljsmak! hyfsat god men inte det bästa jag ätit..



det finns fan appar för allt

det verkar fungera hur fint som helst, men det går varken att redigera inlägg, ta bort inlägg, göra fetstil eller centrera texten.. nåja, duger för mig! dom kommer säkert fixa det snart :) måste verkligen sova nu, jobbar imorgon och jag hade tänkt promenera dit så man får lite mer energi under dagen. sen har jag och frun tvättid från kl 17..



hjärtat med hans systerdotter :)

bla

såg att det kommit en app till blogg.se för android så jag testar bara lite snabbt :) funkar detta klockrent så lär det bli mycket mer uppdateringar från min sida :)
puss!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu