Now you're just somebody that I used to know

Now and then I think of when we were together
Like when you said you felt so happy you could die
I told myself that you were right for me
But felt so lonely in your company
But that was love and it's an ache I still remember

You can get addicted to a certain kind of sadness
Like resignation to the end
Always the end
So when we found that we could not make sense
Well you said that we would still be friends
But I'll admit that I was glad that it was over

Ångest

Jag har dagen-efter-ångest så det bara sjunger om det. Var så jävla packad igår och jag gjorde bort mig totalt inför en person jag verkligen tycker om. Det är inte ens kul hur full jag var! Undra hur många gånger jag ramlade igår egentligen, har typ blåmärken överallt och har ont i hela kroppen. Och ändå drack jag inte så värst mycket. Shit alltså..
Nåja, första delen av kvällen hade jag trevligt iaf, och snygg var jag! Lockarna i håret ser fortfarande snygga ut så jag kör på dom idag. Måste dessvärre sätta upp håret sen ikväll, men det är ju ikväll :) Jobbar 17-24, så nu ska jag äta något, tagga jobb, ta en rök och sen möta upp brudarna i stan för kaffe. Trevligt trevligt! :)

Hejhejvärlden!

Jag lever, jag lever! Har bara varit utan internet (som vanligt) och jobbat som en tok.

Idag gick jag på stan och käkade med lillasyster och Palla, vi var sugna på Waldorfbuffén men kön var aslång så det blev Dagoberts för oss istället och det dög lika bra det också. Bakad potatis med kyckling och curry, yuum.. Sen drog jag hem och tog en powernap och sen stressa tillbaka in till stan för att jag skulle börja jobba kl fyra. Hann köpa ett par örhängen före jobbet som är ASFINA, totally love them. 20 spänn gick dom på också, kändes som att jag rånade ur&penn hähä ;) Efter jag slutat så kom Jesper, Holma och Emelie till Friends och så drack vi kaffe tills stängning. Och nu sitter jag här.. Har betalat nå jävla räkningar och det gör så ont i hjärtat varje gång, men det är väl så det är att vara "vuxen"..

Imorgon ska jag hänga med Palla och hon ska fixa mina naglar. Hon har börjat göra gelénaglar och självklart ställer man upp som försökskanin. Mina egna naglar är ju så jävla fula och jag klagar på dom typ varje dag, ska bli skönt att ha "ordentliga" naglar. Sist jag hade det var ju förfan i mars förra året när jag var hos Elli. Nåja, det blir naiz! Handla på bolaget ska vi också göra för på fredag är det all in som gäller, var ju som ett tag sen jag festade med det där gänget. Hoppas bara att Jesper vill hänga med också, det vore aweesooommeeeee! ♥ (Ja baby, det var en pik ♥)

Nä, nu tror jag att min wall of text är nog lång. Ska mysa ner mig under täcket nu, slå på Vampire Diaries och sen somna till det. Och ingen jävla bildjävel får ni för jag ids bara inte!!!! ;)

'Cause you make my ♥ race

Some things gotta give now
'Cause I'm dying, just don't make you see
That I need you here with me now
'Cause you've got that one thing

So get out, get out, get out of my head
And fall into my arms instead
I don't, I don't, don't know what it is
But I need that one thing
And you've got that one thing


Until the end

Fysatan vad trött jag är just nu! Har jobbat 14-20 idag och det gick alldeles utmärkt, har börjat lära mig allting nu så det flyter på bra. Efter jag slutat mötte jag upp en mycket söt sak och vi tog en rök och pratade lite. Sen tog jag bussen hem och jag har tamefan hunnit äta tårta och druckit varm choklad med marshmallows i, tack Linn ♥

Tappade förresten plastkulan till läppiercingen idag när jag skulle ta ut staven (får inte ha den i när jag jobbar) och tror ni inte att fanskapet hamnade i handfatet och försvann?! Fan så jävla arg jag blev, kunde ha mördat nån typ. Men Linn var snäll och fixade en ny stav åt mig, så nu har jag en silver-tagg istället för en genomskinlig plastkula. Det blev mycket snyggare! :)

Ska försöka somna tidigare idag, helst innan 23. Men så säger jag ju varje kväll och det slutar alltid med att jag är vaken till typ 2-3 och sen tvångs-söver mig själv på nåt jävla vis, haha.. Jobbar 16-20 eller 22 imorrn, vet inte riktigt när jag slutar ännu. Det beror på ifall jag tar Emmas pass eller inte, men det var inte helt säkert. Sen får jag skjuts hem imorrn av Jesper, gode skönt att slippa åka buss! Han är så jäkla snäll den grabben, ofta man ids skjutsa hem nån bara sådär? För att vara snäll? Nåja, underbar ♥ !!

Nu ska jag fortsätta lyssna på hårdrock, vara förbannad på VISSA MÄNNISKOR HÄR HEMMA och tvätta bort sminket medans jag väntar på att Jesper ska ringa. Efter det ska jag tamefan sova, punkt!

Jävligt förbannad chey


Fullspeckad vecka!

Japp, det är mycket som ska göras den här veckan.

Måndag (idag alltså haha): Har jag simmat med Beck och Palla, och varit nyttig med syrran.
Tisdag: Ska göra middag hemma åt dampfamiljen, sen ska jag umgås med Jesper! :)
Onsdag: Jobb 14-20, sen drar jag till porsön för pokerkväll med brudarna!
Torsdag: Vet jag inte riktigt vad jag ska göra ännu, det är ju hockey iaf! Tror jag..
Fredag: Jobb 7-11, sen hitta på nåt kul med Emelie tror jag :)
Lördag: Jobb 10-16, sen festa med mina grabbar!
Söndag: Jobb 12-15, kanske tränar efter jag slutat och typ städa hemma och chilla eller nåt sånt :)


-


Bra söndag!

Har varit en riktigt produktiv söndag idag, om man kan säga så? Jag somnade inte förän 5 imorse men klev ändå upp kl 11 för att nån jävel ringde och väckte mig. Minns inte vem det var nu för jag svarade inte, but still. Kunde då inte somna om iallafall.. Nej nu minns jag, det var sötPaula! ♥

Så vad har jag gjort idag då? Att jag klev upp före klockan två var väl en bedrift i sig, men sen har jag storstädat mitt rum och möblerat om skiten så nu är det riktigt mysigt i mitt lilla krypin! Har massa ljus, och en röd lampa. Värsta porrstämningen här inne alltså ;) Gick även till storheden för ett tag sen och pantade nå burkar. Det är fan askallt ute, men jag har sån jävla tur ibland så jag fick skjuts på vägen hem av Hazze, yeah buddy!

Nu tänkte jag tvätta en maskin med kläder, plåga magmusklerna lite och sen duscha typ. Äta middag måste man väl också göra, men får se om jag ids det helt enkelt :) Får besök senare av en mycket söt person, och vi får väl se vad vi hittar på. Jag är sugen på att se nån film men vet fan inte vilken.. Har ju typ sett ALLA som finns, haha! Kom gärna med förslag! :)


Grymt bra mashup som jag spelar sönder totalt just nu! Det är typ 20 olika låtar omgjord till en eller något sånt, men ojojoj så bra den är.. :)


Såna där typer

Är det nåt jag hatar så är det när folk är sura och less på livet bara för att dom har ställt in sig på det. Någonting har hänt, och sen efter det så ska dom sitta hemma på sitt rum och sura och vara envisa och dissa allt och alla. Inget hjälper, har dom bestämt sig för att tjura så ska dom fanimig vara tjuriga också. Inte släppa in någon och försöka bli glad. Nejnej, det är så jävla mycket bättre att vara sur och otrevlig mot allt och alla, även dom som bryr sig mest om personen och inte vill annat än att personen ska må bra.

Ingenting hjälper, så det är ingen idé att försöka prata med personen eller försöka muntra upp honom/henne. Nepp, det är bara att skita i allt och inte ens försöka yyyyyttepyttelite. Det stjäl bara din energi och förstör ditt humör. Så om någon du känner blir så, skit i den personen och var glad själv.
Finns inget viktigare än att umgås med folk som får en att må bra, synd att vissa inte fattar det bara..
Och nej jag hatar inte dig!

My favorite brotip

 



Funny shiit


Fredagen den trettonde..

Jahapp, otursdagen idag alltså. Har bara varit med om ett missöde idag, men man ska aldrig ropa hej för tidigt. Bara för att jag skrev sådär kommer jag typ bli överkörd av bussen sen eller nåt..
Jag råkade trycka på fel knapp på kaffemaskinen idag så det svämmade över och det var kaffe överallt bakom baren typ. Så jag fick torka, men det är som sagt det enda som hänt! Eller ja, jag glömde bort att stämpla in mig också men det är no big deal.


If perfect's what you're searching for then just stay the same ♥

Åh så skönt det är att göra något om dagarna, är så sjukt tacksam över att jag har ett jobb! Kanske tom har ett till på g, vi får se.. Håll tummarna för mig!

Jobbade bara 12-16 idag så det var inte sådär jättelänge, men jag ska jobba samma tid imorgon också. Naiz! Just nu sitter jag bara och chillar på min säng och lyssnar på massa oljud med baaaas. Dudstep, Skrillex osvosv.. Älskar bas, folk som inte gör det är ju helt sprängda i skallen hähä.
Försöker övertala Linn att massera min rygg också men hon vägrar, jävla ryggjävel. Hatar att jag alltid har ont haha.. Nåja, nu ska jag chilla en liten stund till sen ska jag och Linn iväg och sola. Är ju blekare än jävla blekast, måste börja jobba på brännan till sommaren. Det är bäst att vara ute i god tid!

Känns jääävligt naket utan glasögonen, haha.. Måste skaffa linser asap!

 

Bleeeeeeekfiiiiiiiiiiis

you ♥

-

forget it

powernap ♥

Jobbat från 10-13 idag, nu är jag hemma och ska ta en powernap till typ 15. Sen duscha, käka middag och sminka mig för sen ska jag iväg igen och jobba 17-21. Naiz dude! Hade egentligen andra superspännande planer för idag. Skulle ha städat rummet, skurat, tvättat kläder osv osv men det var ju jäkligt synd för mig att jobb går före ;)


workworkwork!

Jag fick minsann jobba idag! En haltimme efter jag skrev det förra inlägget så ringde chefen och såklart ställer jag upp, vad hade jag annars gjort idag? Typ tjatat på Jesper om allt och inget och bara varit hemma och varit fet. Men jag fick som sagt jobba i fyra timmar och det var naiz. Var i köket den här gången :)

Efter jobbet drog jag som sagt till Hertsön. Hoppade av bussen vid Jesper och tänkte gå därifrån, men det lilla aset lät mig inte gå.. (Ja Jesper, jag vet att du läser ;) ) Så han skjutsade mig till Nunn :p

Nu är jag iallafall hemma och jag ska tamefan sova, ska jobba imorgon också! Yeeeaaahhh buddy!

Welcome back internet!

Internet är tillbaka! Fyfan vad handikappad man känner sig när det är borta, finns ju inget att göra?!

Gick jättebra på jobbet i torsdags, jag var mest i disken men fick även lära mig kassan senare på kvällen när det blev lite lugnare och inte var så mycket folk. Troooor att jag ska jobba imorgon också men är inte säker, måste ringa chefen idag och höra.

Igår var jag ut på äventyr med Jesper, Alex och Kristian. Det blev lite failat men det var trevligt ändå :) Och ikväll ska jag till Nunn för det är tjejkväll om jag fattat rätt. Vi ska väl bara lurka runt i mjukiskläder och se på film, myyys! :D Tänker ha mina fula mys-strumpor på mig, vet då att Beck kommer gilla dom! ;D

ps, fan vad tråkigt att jag aldrig lägger upp några bilder, får fan ta och skärpa mig nu alltså..


 


yepyepyep

Jo jävlar vad folk är nyfikna, hade en rejäl uppåtkurva i statistiken i förrgår hähä..

Idag blev jag väckt klockan 10 då jobbet ringde och frågade om jag kunde komma in vid 14. Självklart sa jag och klev upp direkt, fastän jag somnade 04.45 typ och inte var allt för pigg. Drog in till stan vid tolv och käkade lunch på Max med syrran. Köpte även ett par underbara mys-sockar på Lindex för femti spänn. Har på mig dom nu, fyfan vad sköna dom ääääär! Typ som militärtröjan, skitfula men så jävla sköna. Och jag som jämt fryser om fötterna hähä..

Jobbade iaf 14-21 och det gick superbra. Älskar fan mitt jobb, alla är så jäkla trevliga och det är mest yngre som jobbar där. Lätt bästa arbetsplatsen hittils! Nu ska jag och Linn se på tv/film och sova, är aptrött. Gnite!

Vad skulle jag göra utan mina brudar?

Haft det otroligt trevlig på stan med Beck och Palla! Sallad, tjejsnack och massa koppar kaffe på Condis, en tur till Dead mans hand och bara allmänt sprungit runt på stan. Hittade megastora kaffe/thékoppar på Indiska och jag blev gode sugen på att köpa en, men jag kände mig för snål just då. Fick även en kram från en söt främling utanför Mat&Prat, sånt är ju alltid trevligt!

Beck tog bussen hem före mig och Palla så vi satte oss ner för en pratstund på BO's. Det är alltid lika lätt att prata om precis allt med den tjejen :) Nu ska jag äta upp min åhsånyttiga lussebullemiddag och sen hitta på nåt skojsigt!

Gillar mina avslut, haha.. Är fan sämst på det!

But thank you for the pain, it made me raise my game.

Klockan är inte ens nio och jag har redan hunnit dricka kaffe och löst några korsord (pensionärsvarning på den!), tvättat håret och fixat gelénaglar på mig själv. Depends otroligt B-iga "gör-det-själv"-naglar, but still. Det är bättre än inget! Hoppas dom håller till ikväll bara, brukar oftast tappa dom efter någon timma haha.. Mina naturliga naglar är så sjukt svaga och dåliga så det finns fan inte, dom går av och skivar sig precis HELA TIDEN. Fan vad less jag blir på dom haha. Synd att man inte har råd att gå till en salong och fixa akryl istället. Vårdade naglar är så otroligt sexigt, eller kanske man ska skriva kvinnligt? Man får snyggare händer osv hehe.. ;)

Idag ska jag luncha med Malin på stan kl 12, var ju som ett tag sen man såg den bruden. Sen hem och fixa middag vid fyra till dampfamiljen och efter det drar jag till Jesper och chillar. Vad vi hittar på det vettefaan, men man har aldrig tråkigt med honom. Det är ett som är säkert! :)

Ska förresten ta och fixa min bloggdesign så den blir lite bättre nån dag, men måste först fixa jävla photoshop på datan. D skulle ha hjälp mig med det för flera veckor sen men det blev ju aldrig av så jag får nog fråga någon annan. Eller leka hacker myself. Nåja, det löser sig! :)

Kollektiv bestraffning.

Det är precis vad som pågår i det här huset just nu. Min kära mor har bestämt sig för kollektiv bestraffning som ska drabba hela hushållet och hon har bestämt sig för att stänga av internet. Hur länge det varar vettefan, tur att man kan köra trådlöst via mobilen. Det blir lite segare men det funkar ju iaf :)

Idag har jag fikat på Friends med Jesper och Holma, som vanligt. Sen mötte vi upp syrran och hennes två kompisar på max och käkade pommes bara. Efter det fick jag skjuts hem och nu sitter jag här och käkar glass och kollar på "Drive". Ska försöka somna hyfsat tidigt idag iallafall, men det är ju enklare sagt än gjort..

Hej jag lever!

Har varit lite väl tyst här på sistone tycker jag! Mitt nyår har iallafall varit asbra, hoppas att erat också har varit det. Har tyvärr inga bilder dock då jag glömde ladda kameran innan jag for iväg till Fredrik, jag trodde att det var batterier i den men icket.. Så det var ju lite trist, men det är sånt som händer antar jag.

Jag fick jobba både torsdag OCH fredag, snacka om att jag blev överlycklig när chefen ringde på torsdagkväll och frågade om jag hade lust att komma in på fredagen också. Ohyes!

Nu ska jag fortsätta städa mitt rum så det blir bra nångån :) Osammanhängande inlägg men vem bryr sig :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu