En liten smygupdate bara sådär..

Vad har jag gjort de senaste 3 veckorna? Joo, jag har kämpat som en gris på min praktikplats som jag fick hähä.. Valde att inte ta extrajobbet på Subway eftersom praktik med chans till fast anställning är så mycket bättre :) Så jag jobbar på Ica i stan just nu haha! :D
Har inte så mycket tid över till att blogga. Egentligen tar det ju bara typ tre minuter eller något sånt men det känns alldeles för jobbigt när det är en massa annat som ska göras. Och jag prioriterar ju faktist att styrketräna före att blogga ;)

Jo en sak till.. Mitt hår blev lite ljusare i söndags av någon konstig anledning.. ;)


 

Kul fjortisbild va? :)Läskigt hur bra spåkulan stämmer ibland..


"There's nothin wrong with loving who you are" She said, "Cause he made you perfect, babe"

Just diskat berget som tagit över diskbänken, nu ska jag cykla till morsan och ta bilen och åka till gymmeetttttt. Blir visst mage och axlar tonight, åhgud vad jobbigt. Jag är typ svagast i världen när det gäller axlar, haha..

Biffeeeeennnnn!!!!111 (eller så inte hähä)


Den här bruden väger nu 58,7 kg, ohyeah!

 

Skön träningsvärk i biceps har jag också, dom är stenhårda. Blir mage/rygg eller ben ikväll.. yeah!


Wow I'm really good at this!

No, not really.. Jag har varit kass på att blogga, men har fotat nåt intressant typ varje dag fast sen glömmer jag bort att lägga upp det och då blir det gammalt, och då kan jag ju inte blogga om det senare.. Fattar ni?

Idag var jag iaf på arbetsintervju på Subway, and I got the job! Det är extra, men jag lär få jobba mer där än vad jag får göra på LTU iaf och det är ju alltid något! Fick hem några papper på alla mackor som jag ska plugga in. Man måste ju veta på ett ungefär vad alla mackor innehåller och vilka bröd det finns osvosv.. Men det ska nog gå bra!

I fredags tror jag det var så tränade jag bröst och triceps. Det gick väldigt bra och träningsvärken jag fick var inte nådig. Sen har jag även solat två gånger förra veckan (en gång med malin och en gång med älsklingen) och vet ni vad? JAG ÄR REDAN BRUN! Omfg alltså, brukar krävas minst 4-5 gånger innan det ska synas på mig, men tydligen inte nu.. :) Och ikväll blir det en tripp till gymmet igen. Ska köra ben och kanske rygg samt mage. Ser framemot ännu en omgång träningsvärk!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu