Fml


Ganska nöjd tjej

Äntligen har sängen kommit! Tre veckor kändes som tre år men nu är den här. Som jag har längtat.. Kommer sova som en gud inatt!! Har ju lätt världens bästa svärföräldrar (kan man säga så fast man "bara" är sambos?)!
Det här blev ganska osammanhängande då jag är svintrött och typ i glädjechock haha, men ville egentligen bara uttrycka min lycka över att vi fått en ny säng ;)


Roligt med allergier

Eller? Ligger i sängen och försöker sova men det är ganska omöjligt när ögonen rinner och kliar, och jag knappt kan andas. Blir irriterad också eftersom älsklingen ligger bredvid och sover utan några som helst besvär. Härligt! Man tycker ju att han kunde tagit lite av mina så jag slipper ha allt själv?!

Roligt att flera skvallerbloggar har lagt upp printscreens från min instagram och alla skriver att jag är under 20 år. Hahaha.. Ja jag kanske inte är så jävla mogen för min ålder men hallå, jag kallar alla i min omgivning för mongo och inte är det nån som tar åt sig. Man blir väl som man umgås? (Se, jag kan tom förolämpa mig själv hähä ;))
Är alla där nere i söder lika känsliga så tycker jag ju väldigt synd om er ;D


"Ung tjej", "läsaren var nog inte äldre än 20". Haha alltså..


..

Tre minuter snabbare haha.. :D


Ännu en promenad till jobbet :)

Yup, tänkte gå till jobbet idag! Det är ju soligt och fint ute så då måste man ju passa på :) måste bara ta mig upp från sängen först haha.. Finns ingen frulle hemma så jag äter på jobbet, det blir perfekt.

Har ett kort pass idag (12-15) och efter det hade jag väl tänkt sola med antingen Malin eller Pierre, vi får väl se vem det blir :D
Bjuder på en bild också för ovanlighetens skull :)


Nikotinfri!

Godmorgon! Glömde bort att nämna en kul detalj igår, jag och hjärtat har varit HELT nikotinfria i en vecka nu! Är så stolt över oss, nu gäller det bara att hålla sig ordentligt så man inte trillar dit igen.

Dags att kliva upp då jag börjar kl nio, orkar inte gå till jobbet idag :/


Irritationsmoment

Bloggar via appen nu men den är typ cp för det senaste inlägget den visar är från när jag fyllde 22.. Så vi får väl se om detta publiceras eller ej!

Nåja. Jag tror att min blogg hade varit så jävla mycket roligare om jag varit anonym, har så mycket skit att skriva om men jag är den där fega typen tyvärr.

Dagens irritationsmoment är iaf s.k fjortisförlovningar där två personer förlovar sig fast dom inte ens varit ihop i ett år. Alla som känner mig vet vilka jag syftar på meeeeen skitsamma ;) En förlovning betyder att man vill vara med varandra livet ut, jag hatar alla 16-åringar som totalförstört det fina med att förlova sig. Eller dom som varit förlovad typ två-tre gånger när man inte ens fyllt 22 än? Hur seriös är man då på en skala? Aaaaanyhow, om dessa två personer gifter sig och skaffar barn så får jag äta upp allt jag skrivit men vågar fan satsa pengar på att det inte kommer ske ;) En stackars unge kanske hon klämmer ut men that's it.

Kanske är en gnutta onödigt av mig att ens kommentera saken då folk får göra vad dom vill med sina liv men jag var tvungen. Det är som en nagel i ögat som inte försvinner förens man skrivit om det.. Haha!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu