--

Jag orkar inte skriva någon kul rubrik (inte för att jag gör det vanligtvis heller) för klockan är aaaaaalldeles för tidigt för att jag ska fungera normalt. Försov mig inte iaf, skönt det hehe..

Tog min första "rummet-är-helt-svart-lång-slutar-tid-och-måla-med-mobilen"-bild igårkväll och det blev riktigt coolt! Kanske visar sen, haha ;) Vet inte vad det kallas :)

- 2cool4school

Höhö, det lönar sig tydligen att driva om Kissie. Nog fick jag allt några besökare extra, hehe..

Kom iaf just hem från stan som haft kvällsöppet. Blev en snabb timma med darl och jag hann minsann få med mig värmeljus som doftar äpple, 4 par örhängen, varav ett par liknar den där saken som man öppnar och stänger dragkedjor med (dom är även chockrosa, love it!), och resten var silverörhängen :)

Sen köpte jag en parfym också, naaaajs. Osammanhängande inlägg men jag är lite stressad för jag vill gå och soooovaaaaaa. Måste upp före fan imorgon. skooola ♥ ... not

- finally

Nu är jag äntligen på skolan. "Äntligen", höhö. Försov mig och sen blev allt fel, men det slutade med att jag tog bilen till boden iaf och sen är ändå läraren på något möte så jag hade tur idag!

Idag ska jag fan se till att fota lite utomhus, Camilla lovade ju att ställa upp som testkanin. Och senare ikväll är det kvällsöppet i stan med massa rea överallt (?) så jag tänkte åka in och vifta med kortet hehehehrwheheheh....


Och JUSTE, jag löste Raw-problemet också. Det var en heeeeelt annan inställning som jag tydligen har ändrat på. Nu har jag lärt mig det också. lol. Fail på mig.

- Hej jag heter Kissie.



Helt oredigerad bild, visst är jag inte lite lik min största idol Kissie?!
Sen censurerade jag något superhemligt där till höger, och sen en till grej under mina sillisar för det är jättehemliga saker som ingen får se..!




Man ser mina nya skor på bilden btw, dom är underbara!. Love 'em ♥

- Staaaan! 2

Kom just hem från stan. Eller just och just, har suttit ett tag och bankat på min cpdator som inte vill läsa RAW-filer, och fått hjälp av Daniel. Fast det blev inte så mycket bättre - kan ju fortfarande inte se RAW-filerna..!

Iaf, fick med mig ett par skor, en vässare till kajalpennor/andra pennor/whatever, tre ögonskuggor och ett par plockade bryn. Najs!
Ögonskuggorna köpte jag endast för att det var rea, "ta två betala för en" så jag betalade 50 spänn för två stycken viva la diva-skuggor. Och det tredje var ett sånt där litet som kostar typ 40 spänn eller nåt.

Och jäääävlar så skönt det känns med nyplockade bryn. Blir sån jävla skillnad och jag känner mig tusen gånger snyggare, hehe.. Kan dock inte plocka dom själv, gjorde det en gång och det blev fail så efter det har jag aldrig ens försökt. Går alltid till en salong och gör det, haha...

Blir inga bilder då jag inte IDS ta några bilder på det jag köpt. Ska istället dunka musik och dansa i mina nya skor medans jag sminkar mig och städar i köket. Najsssss!

- Staaaan!

Ska springa på stan med Camilla idag, måste springa till bussen alldeles strax men jag ville bara skriva lite hehe ;)
Det var ungefär hundra år sen jag sprang på stan med någon kompis (jävla skit-boden) men jag hoppas att jag hittar något iaf. Ett par nya skor vore najs, helst ett par fina med kilklack!

Lägger inte upp någon bild för jag har inte skrivit något på de jag tog igår och även fast min blogg är minimal så finns det ändå folk som snor :)

- Gårdagens fläskfilé

.. sitter jag just nu och mumsar på, äter även en massa grönsaker och liiiiite, lite pasta för att dryga ut lite. Det är jävligt gott, min älskling kan laga mat minsann!

Klockan är just nu för tillfället 05.54 och det var något som jag skulle skriva men jag glömde bort det lika fort som det tog att logga in.
Ska förresten skaffa en till blogg, lisagoescrazy.blogg.se/NÅGOT eller en helt ny blogg bara, och göra den till en fotoblogg, yäääy! Kul att se hur man utvecklas liksom :)

Nu hade jag tänkt äta klart, se ett avsnitt HIMYM och kanske leta upp några kläder att ha på sen...?

- waaaay 2 early..

Herregud, jag är vaken före 6 och ändå är jag uppe försent. Skulle ha vaknat klockan 5 istället, så slipper jag stressa alltför mycket ;) Men har kollat busstiderna nu så om jag kliver upp klockan 6 har jag en timma på mig att fixa mig och äta frukost, alternativt fixa något flytande och dricka på bussen. Måste ju dessutom GÅ till bussen och det är en liten promenad på ungefär 15 minuter serru.

Jag vill ha bloggen bredare, så man kan lägga upp stooooora bilder. Måste ta tag i det någongång :)


Nu; Fb-spel och frulle ;)

- Guldfiskballaden

Det finns en anledning till att jag valde en av frondas låttitlar att ha som min msn/mejladress. Jag har verkligen ett guldfiskminne! Jag glömmer bort precis allt, om det nu inte är jättejättesuperduperviktigt. Brukar ha små almanackor men jag skriver ändå aldrig upp saker i dom för ingen passar mig. Alla är antingen för små eller för stora eller så otroligt fula..

Men jag har spanat in en billig liten godbit på bokhandeln i stan, tror jag ska köpa den idag :)




- ♥

Ps, jag klickade hem en ny bebis igårkväll. En ny telefon.. Borde vara framme måndag eller tisdag. Oooh, can't wait!

- Doin' my nails

Helt otroligt hur mycket finare och "tjejigare" man känner sig när man fixat naglarna så att dom ser någolunda välvårdade ut. Jag har aldrig riktigt varit så mycket för att fixa och dona med mina naglar eftersom jag sportat så mycket när jag var yngre och fina naglar var inte riktigt något som jag prioriterade högt då.

Just nu håller jag iaf på att måla mina naglar. Sist jag "fixade" dem var när jag fyllde år och Gustav hade köpt manikyr-grejs på Kicks. Har använt mitt nyaste lack från Parelle som jag köpte på rea. 19.50 tror jag att det kostade, och ett asgammalt glitter-lila lack som jag typ snott av mamma..?

Det var ungefär AS-SVÅRT att fota en bra bild, alla blev fail. Nåja, ungefär sådär ser det ut. Nu behöver jag bara någon som kan göra högerhanden på mig. Jag är nämligen vääääldigt dålig på att använda vänster hand när det gäller småpyssel och sånt..


- Söt kille!

Haha alltså..


- Grönt är skönt!

Minns ni den här gröna bollen? Det är ett läppbalsam som gör underverk för torra läppar och den luktar så otroligt gott! Jag har använt den flitigt och den är nästan slut snart så idag köpte jag en ny, fast en röd. Och den luktar minst lika gott om inte godare!

Världens bästa läppbalsam.


- Om du vill bli min fru..

Svenska Hollywood fruar, Norska Hollywood fruar, Danska Hollywood fruar och nu SKÅNSKA FRUAR?! When will it end?

Den enda som var rolig var ju Svenska Hollywood fruar när Anna Anka och Maria Montazami var med. Resten suger.

- ???



Ps, jag brukar ha typ 2-8 besökare om dagen
..

- ps..

.. ville bara berätta att jag varken rökt eller snusat på tre veckor. TRE FAKKIN' VECKOR! Nu sista veckan har jag inte heller haft någon "låtsas-snus" utan jag har klarat mig helt utan.
Fyfan vad jag är awesome.



Nu måste jag bara se till att ta tag i träningen. Någon som vill bli min PT och tvinga mig till träning every day?

- Mmh, jävla kul.

Jo, gissa vad som hände mig idag!?!!?!??!

Jag har varit hemma måndag och tisdag för jag har varit sjuk. Ont i halsen och huvudvärk har plågat mig dessa två dagar men idag tänkte jag ändå vara duktig och gå till skolan när jag bara har en lektion denna dag.
Nåja, till saken. Jag försov mig, springer typ till skolan och blir en halvtimme sen. Knackar på klassrummet där lektionen ska vara och en av studievägledarna öppnar dörren och kollar lite snett på mig.
"Hej, jag försov mig men jag tror att jag ska vara här" säger jag och tanten bara stirrar på mig. "okeeej..." säger hon. Springer in och sätter mig på en ledig stol längst bak och känner att ALLA i hela rummet bara stirrar på mig. Det känns lite knasigt eftersom att alla var över 40 bast men det tänkte inte jag på. Sen säger han som sitter bredvid mig "Ska du verkligen vara här?" varpå jag frågar om detta är digital fototeknik. Då kommer en annan tant fram och säger att "detta är ett personalmöte, Ingemars lektioner börjar nästa vecka".

Nästa vecka?!

Man ba, JAHAAA VAD KUL ATT NI HAR SAGT DET TVÅ VECKOR PÅ RAD NU!


Sur Lisa påväg hem igen...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu