Långfredagen.

Ja den tillbringades hos morsan med god mat och sånt. Här är lite bilder :)


Påskdukat.


Min kära mamma har sparat allt påskpynt som vi gjorde när vi var små och den här snyggingen stod på bordet! Made by me såklart! ;)

 


Lisa 5 år eller nåt sånt..

 


Påskpaj, yummieee.....!


Our new shoes!

Jag och Gurra köpte nya skor i torsdags, men jag var så trött den dagen så jag orkade inte blogga om det. Men såhär ser dom ut iaf :)


Mina nya, kostade 399kr på Team Sportia.

 


Och Gurras skor. Kostade 900 kr men var halva priset på dom så det blev bara 450kr. Vilket fynd :D !


Facebook-användare

Måste bara få ta det här med facebook. Såvitt jag vet finns det fem typer av facebook-användare.
Gamern, Skrytarn, Klagarn (även kallad "det-är-så-synd-om-mig"), "Jag-skriver-massa-citat-från-låtar-för-att-verka-cool" och de som klickar på varenda jävla gilla-knapp de ser.

Gamern
Spelar farmville, cityville, mafia wars, crime wars och alla andra spel som har "-ville" och "-wars" i slutet. Plus alla andra tusen spel dom ser. Det enda dom gör om dagarna är att skicka requests till alla på deras vänlista samt posta inlägg på sina väggar om de där jävla spelen.
Tur att man kan blocka skiten ur dom där jäävla applikationerna!

Skrytarn
Allt som kommer upp på dennes vägg handlar om hur bra personen har det, hur lycklig och glad h*n är, hur bra det går på jobbet/i förhållandet/träningen osvosv.. Dessa personer svävar på moln och tycks aldrig ha en dålig dag och deras liv är hur underbart rosafluffig som helst (Och allt är ju självklart helt sant också).
Just rub it in our faces!


Klagarn (även kallad "det-är-så-synd-om-mig")
Till skillnad från Skrytarn så är Klagarns liv raka motsatsen. Allt är elände, allt går åt skogen och h*n skriver gäääärna ut allt dåligt och negativt som händer i dennes liv. Det ska gärna vara lite för personligt också, så att alla som läser ska tycka extra synd om Klagarn (Och även här är allt som skrivs på Klagarns vägg 100% sant såklart!).

"Jag-skriver-massa-citat-från-låtar-för-att-verka-cool"
Dom är, ja dom här personerna har inget vettigt att skriva men vill så gärna uppdatera sin vägg med något "smart". AHA tänker h*n då och går in på lyrics.com eller någon annan låt-text hemsida, klickar på den första crappy-låten dom ser och letar upp någon mening som "passar in" i dennes liv. Någon som vill tillägga något? Anyone?

Sist men inte minst har vi dom jävlarna som klickar på varenda liten gilla-knappar dom ser. What's the deal with that liksom? "Idag bröt jag benet på fem ställen, kommer inte kunna spela min favoritsport på ett halvår :(" och BAM så har man 78683486 personer som gillar. "Blev dumpad igår, vi var ihop i fem år samt förlovade :(" - gilla. Direkt. Vad fan är det att gilla liksom?




(Detta inlägg ska tas med en nypa salt, men visst känner du igen dig lite i någon av "karaktärena"? Jag vet då att jag gör som minst 2 stycken av dom hehe..)


Äntligen hemma, än en gång..

Då var man hemma! Cyklade hem från morsan och kom hem för ungefär 10 minuter sen eller något. Min dag har sett ut ungefär såhär:

06.30 Vaknar av att älsklingen kommer och kramar mig, samt alarmet som piper like a maniac.

09.10 Är helt klar att åka iväg och hinner tom blogga samt se på tv en stund.

09.30 Tar bussen till Arbetsförmedlingen.

09.55 Framme på AF. Går förbi ett gammalt ex och skrattar lite för mig själv. Möte med min handläggare.

11.13 Mötet är klart men måste vänta tre timmar i stan eftersom rekryteringsmötet börjar kl 14:00.

12.00 Träffar på Nunn inne på AF. En liten pratstund.

12.19 Möter Leo utan för tasty, han bjussar på käk.

14.00 Rekryteringsmöte.

15.23
Tar bussen hem.

17.00 Middag hos morsan. Kyckling och potatis.

20.00 Kortspel med mamma, lillebror och kusin.

21.45 Börjar cykla hem.

22.05 HEMMAAAAAAAAAAAA!!!

Nu ska jag typ ta det lugnt en stund och sedan gå och lägga mig. Blir en tidig kväll för jag ska upp tidigt imorgon, skönt! Eller ja tidig och tidig, 22.30-23.00 är typ tidigt för mig haha :D
Jag ska sova som en baby, sov gott ni också! :)

Nu är jag fit for fight!

Yeah, har hunnit fixa mig i lugn och ro och det är ändå 20 minuter kvar tills bussen går? Amazing I tell you! Brukar oftast sitta och göra ingenting tills det är en kvart kvar tills jag måste springa till bussen typ, men idag har det gått smidigt tycker jag. Sminkat mig lite, plattat håret med en usel plattång som knappt gör håret rakt (VERKLIGEN dags att köpa en ny!!!), borstat tänderna, valt kläder osvosv. Jag har tillochmed ÄTIT FRUKOST (Nåja, två hårdbröskivor med smör)!!!! Så då kan jag ju lika skriva ett inlägg till innan jag åker, yääääy!
Tog tillochmed egobilder på mig själv (!!!!) och jag tänkte lägga upp dom (!!!!).
I'm just awesome today.


Söt chey med stor finne på hakan.


Söt chey med kines-öga. (WTF?!?!?!?)


Konstig chey med dubbel-haka. Wiho!


Tisdag 19 april

Godmorgon världen!
Nu är man minsann uppe med tuppen igen, men det känns tungt. Hade jättesvårt att somna igår, låg hur länge som helst och försökte somna men min hjärna gick på högvarv och jag tänkte på allt möjligt så det var rätt svårt att slappna av.. Hursomhelst, nu är jag iaf vaken och jag ska äta frukost samt fixa håret och sminka mig litegrann innan jag tar 9.15-bussen in till AF för möte med min handläggare. Spännande va?

En liten fråga..

 

Jag ligger förmodligen och sover just nu men ni kan ju ändå svara på den här frågan:


Vars tusan kommer ni ifrån?!


Mitt besökarantal har ökat rätt så mycket och det vore kul att veta hur ni hittade hit, hur gamla ni är, vilket favoritgodis ni har och allt sånt :)


Dagens..

Dagens sämsta: Att mina maränger inte blev så perfekta som jag tänkt mig! :(
Dagens bästa: Att marängerna smakade förjävla fint ändå!
Dagens jobbigaste: Att cykla fram och tillbaks till morsan.
Dagens roligaste: Ser framemot imorgon, kan det vara det roligaste?
Dagens konstigaste: Att tanten i kassan på Ica kände igen mig & frågade om jag jobbat där. Det har jag inte.
Dagens överraskning: Kan inte komma på något faktist.



Äntligen hemma!

Sådär, nu var man hemma! Vi åkte som sagt till mamma där kring 17 typ. Jag käkade middag och gjorde maränger. Rosa, gröna och grön/rosa :D Dom blev asgoda.. När marängerna hade svalnat osv så packade jag ner några i två byttor och cyklade förbi mammas jobb på hemvägen och lämnade en bytta. Snäll unge hon har va?


(Fotat med HTC Wildfire, därav kvalitén)



Och nu sitter jag här. Darling jobbat natt och ingen ska sova över här så jag blir helt själv. Lär väl sitta här vid Gurras data och nörda, blir nog en tidig kväll för mig också eftersom jag har möte på af imorgon, KLOCKAN TIO! Suuuck, jobbigt haha... :)

Måndag 18 april

Dagen so far har inte varit allt för spännande. Vaknade halv elva och klev upp då. Gjorde gröt åt mig och lillebror som vi åt medans vi kollade resten av PotC 3 (At worlds end). Gurra har också vaknat, han ska äta frukost och jag ska duscha och sedan ska vi gå till fotbollsplanen alla tre.. Efter det går vi säkert till morsan och äter mat eller nåt. Uppdaterar mer sen :)

Kort update

Lillebror ligger och sover i soffan, vi har haft "pirates of the caribbean-maraton" :) Men den tredje filmen såg vi bara typ 20 minuter på, sen blev han för trött :) Dom är ju så jäkla långa! Andra filmen är 2,30 timmar lång och den tredje är 2,48 timmar lång.. Men vi ska se resten imorgon.
Darling jobbar natt så det blir tomt i sängen.. Har inte så mycket mer att skriva, skriver mer imorgon :)

Godnatt! :)

Ps, längtar förresten tills fyran kommer ut på bio nu till sommaren (tror det var kring sommarn) för då ska jag och darling se den! Can't wait!

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides

Bildkälla.

Rubrik saknas

Hade 34 besökare igår, haha :) Brukar ha typ.. fem? Och har inte ens bloggat speciellt mycket men whatever! :D
Just nu sitter jag med en tjocktröja i soffan och kollar på youtubevideos. Älsklingen kommer hem snart så då ska jag hoppa in i duschen och sedan laga mat. Det blir fläskfile och pommes typ.. Yummie! Uppdaterar med en bild sen ifall jag ids :)

Dagens spåkula



Well that's right. Är så SJUKT less på min frilla så det är inte sant haha.. Men skulle aldrig någonsin klippa kortare än till axlarna, och det är ändå för kort.. Så no worries!

Tigerkaka

Har just gjort en tigerkaka och även hunnit smaka på den, ooh så gott det var! :D

Dagens lunch

Samma som igår; Pommes, lantkorv och bea.


Visst ser det sådär häärligt äckligt ut? ;)

Fotboll, rena kläder och Paint.

Jahapp, godmorgon folket!
Blev inte lika tidig uppstigning idag men jag vaknade före 14 iaf och det är väl huvudsaken ;) (Klev upp 9 haha) Idag är det tvättid och fotbollsträning på schemat, men vet inte ifall jag ska åka på fotbollen.. Martina är typ sur på mig så.. Vågar inte åka dit själv haha..! Tvättiden är kl 12 och det enda som ska tvättas är några jeans och en massa handdukar. Inte så mycket med andra ord, eftersom vi tvättade i måndags också.. Skönt! Jag är skitdålig på att boka tvättid så det slutar med att det knappt finns några rena kläder kvar tills vi tvättar och det betyder att man måste tvätta typ 10 maskiner på ett pass. Bläääää...



Ps, nyaste Paint SUGER!!! Det tog mig fem minuter att hitta vars man zoomar in och ut, oh gooosh I miss my photoshop :(:(:(

Pommes, lantkorv och bea!

Nu är det dags för lilla Lisa att gå och sova. Eller först ska jag se på tv en liten stund, hör hur älsklingen ligger och snarkar i sovrummet.. :)
Till middag/kvällsmat gjorde jag pommes, stekte "lantkorv" och vispade ihop en beasås. Udda kombination men gott var det.
G'night ppl! :)

Måndagens morgonpromenad.

..var alldeles underbar. Hur varmt och skönt som helst ute. Jag och älsklingen gick ut på en liten runda :)














Konstgräs-fotbollsplanen, OCH ALL SNÖ VAR BORTA FRÅN DEN!!!! Snacka om att jag blev lycklig..!




































Total blackout

Hahaha, såg just fösta avsnittet av total blackout på Kanal5's hemsida. Så sjukt kul program! Går inte ens att förklara hur kul det är, skrattade hysteriskt flera gånger. Se själv, klicka {HÄR} eller på bilden för att komma till första avsnittet!



Håll tummarna för mig!

Oooh, är så jäkla nervös så det är inte sant! Ska strax ringa ett företag och det handlar om JOBB såklart! Hoppas hoppas hoppas, men vill inte berätta något nu.. Berättar sen när jag vet mer! :D Just nu sitter jag bara hemma i soffan och ser på tv och väntar på att klockan ska bli 8.. Wish me luck!

Bilder! (varsågod elli-baby)

Har tömt kameran än en gång, fanns lite bilder på den från när Elli var i lule. Kan ju visa dom, så blir Elli glad också :) Orkar dock inte lägga upp alla eftersom 75% av dom är fula flummbilder för att vi är jävligt fula när vi posar.. hahah!
Har formaterat om min dator och installerat Windows 7 på den, så jag har inget photoshop längre :( Känns inte bra alls haha..


Morgontrötta med gammalt smink på H&M (?) typ..


Elli ♥


Party hos Viktor och company.


Dom spelade Mario såklart!


Fina Elin ♥


Giant Gummybear! ♥


Stewie ♥


Makeuppp

En liten smink-lista som jag hittat hos Lipglossbitch :)

1. Vilken foundation använder du?
Lumene Natural code Matt makeup, fast tror den är lite för gul för mig..

2. Favoritconcealer?
Har bara ägt en i hela mitt liv och det är MUS Cover all mix. Love it!

3. Vad har din hudton för undertoner?
Jag har faktist ingen aning :o

4. Din åsikt om lösögonfransar?
Tycker det är snyggt bara man matchar dem rätt och använder rätt sort för rätt tillfälle. Använder det rätt sällan dock.

5. Slänger du din mascara efter 3 månader?

Den brukar oftast ta slut efter 2 månader ungefär så ja.

6. Vilken är din favoritmascara?
Har ingen direkt favorit, eller kanske Maybelline Define-a-lash waterproof den gröna. Använder oftast den.

7. Favoritapplikatorer?
Uhm, jag har inte så många men jag har tre trogna tjänare som från Kicks egna märke som jag använder oftast. Ögonskuggepensel nr 102 och 103, och foundation borste nr 203 :)

8. Använder du någon primer?
Äger ingen :o

9. Favvoögonskugga?
Har en duoskugga som jag alltid använder till vardags och som jag fullkomligt älskar. Eyeshadow by H&M "Cocoa bay". Budget men bra! Annars använder jag färger från min palett som jag köpt på eleven.se. "HOT makeup", det är 24 färger i den och vet inte riktigt vad den heter haha :)

10. Favvoläppstift?
Använder nästan aldrig läppstift.

11. Favvoläppglans?
Det måste nog vara Lip maximizer från Dior. Vet inte om den gör läpparna så mycket större men den luktar oerhört gott och sitter bra på läpparna!

12. Favvoblush?
L'oreal "Blush Delicieux" står det på baksidan. Den luktar så otroligt gott! Finns dock inte längre att köpa precis likadan, för jag tror dom bytt ut "formulan" och ändrat design på förpackningen :(

13. Vad tycker du om billigare ”drugstore”-makeup?
Dom är väl bra?

14. Har du någonsin funderat på att ta en/gå en sminkkurs?

Skulle verkligen vilja gå en!

15. Vilket är det värsta sminkmisstaget tycker du?
Att man tar alldeles för mycket och för mörk foundation. Ser så jävla dumt ut när man är neger i ansiktet men halsen och resten av kroppen är vit.

16. Föredrar du neutrala färger eller färgstarka nyanser?
Använder mest svarta/bruna/beiga färger till vardags men jag gillar färgstarkt lika mycket.

17. Nämn ett av dina favoritmärken när det gäller smink.
Har inget direkt favvomärke.

Fotboll ♥

Fick plötsligt ett sug till att skriva lite i min super-uppdaterade blogg. Har varit sjuk sen senaste inlägget jag skrev men håller på att bli frisk nu. Känner mig mycket bättre iaf. Imorgon ska jag åka till bergnäsvallen för det är fotbollsträning. Kan nog vara med bara jag tar det lugnt. Ska bli väääldigt kul att börja med fotbollen igen, can't wait!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu