EXTRA EXTRA, EN BILD I INLÄGGET HERREGUD!

Är det bara jag som fortfarande har svårt att hitta vars man ska klicka när man vill skriva ett ordentligt inlägg och inte bara ett snabbinlägg? Även fast det är en stor grön knapp som det står "skriv" på haha.. Nåja
 
På pirres laptop finns det en inbyggd cam och jag trodde inte att det fanns något "ta-bilder-program" på datan då han har en konstig lenovo-blahablaha skitdator (som ändå är rätt bra höhö) men jag hittade minsann ett alldeles nyss! Det här förändrar ju allt, haha.. ;)

Idag är jag jäääävligt trött, vet inte varför. Kanske för att jag ändå tränat hela veckan? Känns lite som att jag överdriver och tjatar om den där jävla träningen hela tiden fastän vi bara tränat 4 gånger hittils, men det har redan gjort sån stor skillnad. Då menar jag inte att jag har blivit stark som bamse och ser ut som en fitnessmodell, eller kan springa en mil, utan jag syftar mer på mitt inre. Jag är inte förkyld och snuvig när jag vaknar, jag sover bättre och känner mig utvilad när jag vaknar även fast jag inte sovit speciellt många timmar. Det är även lättare att väcka mig (jag sover alltså inte lika tungt) och jag vaknar om någon ringer. Jag har inte heller blivit dödsförkyld dagen efter jag tränat, som det blev i våras. Sjukt nöjd!!! Kommer bli helt frisk snart, det känner jag på mig..
Är så glad över att pirre börjat träna med mig, det är sjukt kul! Även om jag inte riktigt kommit in i det där "seriösa" ännu och flamsar lite på gymmet så känns det ändå bra. Förut när jag gymmade så kändes det lite som att jag mest bara var i vägen för mitt sällskap, även fast jag försökte göra mitt bästa, haha..

Idag ska vi träna när han slutat jobbet, det blir ett ordentligt mag-pass. Kommer ha träningsvärk som fasen sen men det är bara bra, har gett mig fan på att jag ska ha tillbaka mina magrutor som jag hade när jag var yngre. Är dock ganska dålig på att inte äta godis och sån skit så det lär ju ta lång tid but I'll get there! Efter träningen blir det middag hos hans föräldrar och sen på kvällen är det tjejmys hemma hos mig med frugan och beck.

Och bara för ovanlighetens skull kan vi ju avsluta ännu en wall of text (ovanligggtttt att jag skriver en hel novell haha) med en helt ny, suddig cambild. PÅ MIG! oh herregud, svimmma inte av chock nu bara ;)

(Eftersom jag alltid klagar på blogg.se måste jag nu skriva något positivt. När jag skulle ladda upp bilden så hängde sig hela sidan och jag trodde att min fina novell-text försvann, hann bli måttligt förbannad ja.. Men inläggen sparas tydligen automatiskt ifall nåt sånt där skulle råka hända. Yes!!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu